Spievankovo a jeho dobrodružný koncert Zázračný poklad očaril Slovensko, pre veľký záujem pokračuje aj na jar!

Najúspešnejší detský projekt Spievankovo má za sebou beznádejne vypredané Cinemax turné. Pre veľký záujem sa preto Spievankovo rozhodlo pokračovať v turné Zázračný poklad aj na jar. Spievanka a Zahrajko sa vyberú naprieč celým Slovenskom, aby malým aj veľkým priniesli unikátnu show, ktorá v sebe spája dobrodružný naživo hraný koncert s hercami a hudobníkmi plný autorskej hudby Spievankova!

Každá krajina ukrýva svoje tajomstvo a Spievankovo nie je výnimkou. Keď boli Spievanka a Zahrajko ešte malí, prisnil sa im nevšedný sen. Sen o truhlici s pokladom, ktorý je ukrytý iba pre nich a je jasné, že ho musia nájsť. To je predstavenie Zázračný poklad, ktorý zapôsobil na malých aj veľkých divákov po celom Slovensku očarujúco. V zaujímavom príbehu sa stretli obľúbené zvieratká a postavičky Spievankova.

„Teším z toho, že sa nám podarilo vymyslieť výnimočné predstavenie, ktoré je originálne svojho druhu a tak sme mohli priniesť deťom jedinečný zážitok. Bolo to možné hlavne vďaka spojeniu divadla a projekcie, ktorú umožnil práve priestor v kine. Predstavenie sme doplnili dokrútkami z exteriéru, ktoré vniesli do vystúpenia ešte väčšiu uveriteľnosť príbehu,“ vysvetľuje speváčka, skladateľka a umelecká riaditeľka Spievankova Mária Podhradská.

Veľkolepé Cinemax turné sa rýchlo vypredalo a mnohé deti si ho nestihli užiť. Pre veľký záujem sa preto tvorcovia rozhodli pokračovať v turné Zázračný poklad aj na jar.

„Môžete sa tešiť na nové interaktívne predstavenie. Spolu s deťmi budeme hľadať čarovný poklad, v ktorom sú schované čarovné zvončeky, ktoré plnia všetky naše sny. Program sme pripravovali štyri mesiace. Je to výpravný rodinný muzikál s bohatými kostýmami, rekvizitami a scénou. Opäť plný autorskej hudby a tanca z dielne Spievankova v sprievode živej kapely,“ teší sa Mária Podhradská.

V úlohe Spievanky sa predstaví Simonka Fedorková a Miška Trokanová. Rolu Zahrajka stvárni Peter Szolloš.

„Okrem Spievanky a Zahrajka stretnete v predstavení aj majstra netopiera, ktorý opraví Zahrajkovi pokazenú gitaru, mamu myš, s ktorou navaríte kašu pre všetkých v obrovskom hrnci. Zrazu sa stanete súčasťou záchrannej akcie mravcov hasičov, ktorí hasia horiaci les. Alebo spolu s mamou čmeliačicou nazbierate med do svadobnej torty ježkovcov, s ktorými si na záver aj zatancujete svadobnú pieseň,“ s úsmevom sumarizuje Mária Podhradská.

Popri výnimočnom hudobnom a divadelnom zážitku sa deti na predstavení naučia, aké je dôležité pomôcť kamarátovi v núdzi. Nakoniec zistia, že najväčší poklad je ukrytý v našich srdciach. Je to túžba pomôcť druhému. Koncert trvá asi 60 minút a je vhodný pre deti od dvoch rokov. Spievanka a Zahrajko sa tešia na všetky deti a po koncerte sa s nimi radi odfotia.

Vstupenky na jarné turné Zázračný poklad  do jednotlivých miest nájdete tu https://www.ticketportal.sk/event/SPIEVANKOVO-a-zazracny-poklad-28509 Všetky informácie nájdete na  www.spievankovo.sk. Pesničky Spievankova sú na všetkých digitálnych platformách a filmy v mobilnej aplikácií SPIEVANKOVO – ideálny spôsob, ako mať skvelú zábavu pre deti vždy po ruke.

Spievankovo Zázračný poklad tour 2024
2.3. Košice
3.3. Rimavská Sobota
8.3. Dolný Kubín
10.3. Svidník
24.3. Štúrovo
25.3. Myjava
3.4. Žarnovica
5.4. Stropkov
6.4. Levoča
14.4. Námestovo
26.4. Nováky
27.4. Hurbanovo
29.4. Poprad
6.5. Banská Bystrica
7.5. Stará Ľubovňa
9.5. Bardejov
22.5. Považská Bystrica
23.5. Trebišov
25.5. Banská Štiavnica
26.5. Rajec
27.5. Púchov

Zdroj: NK Factory
Foto: Spievankovo