Speváčka Ronie láka zažiť Déjà vu: V klipe k novej skladbe nechýba ani Kali

Očakávaný klip k energickej hudobnej novinke Déjà vu je konečne tu. Speváčka Ronie na skladbe aj klipe spolupracovala s hviezdnym raperom Kalim. Nová pieseň je ochutnávkou z albumu Roniemoon, na ktorý sa fanúšikovia môžu tešiť už o pár dní.

Klip k skladbe chceli tvorcovia pôvodne nakrútiť za jeden deň, no všetko trvalo nakoniec o deň viac. Komplikáciou bola najmä lokalita petržalského podchodu, v ktorom sa museli meniť plány na poslednú chvíľu. Všetko však dobre dopadlo a zábery, ktoré sa Ronie a jej tímu podarilo v Bratislave vyrobiť, majú svetovú kvalitu.

Speváčka priznáva, že nový song a spolupráca s Kalim je pre ňu naozaj srdcová.

„Všetko príde v správny čas, presne vtedy, kedy má. Je to také moje životné motto a myslím, že aj pri tejto skladbe to tak je. Malo to proste vyjsť až teraz. A preto to má možno pre mňa o to silnejšiu emóciu,“ hovorí Ronie.

Súčasťou hudobnej novinky je aj hviezdny slovenský raper Kali, s ktorým sa Ronie na spolupráci dohodla už dávnejšie. Pre vyťaženosť však výsledok stále visel vo vzduchu, no nakoniec sa to podarilo práve pri skladbe Déjà vu a nemohlo to dopadnúť lepšie.

„Kali je profesionál, takže sme len počkali, kým nahrá svoju časť a ďalej sme sa s tým hrali po hudobnej stránke my v štúdiu. V rámci klipu sme sa zhodli na prvý možný termín a v ten sa aj točilo. Kaliho sme na točení ani dlho nezdržali. Prišiel na necelé dve hodinky, odrapoval, odohral a išiel domov. Klasik, profík, jednoducho krásna a čistá práca. Presne vie, ako narábať so svojím časom,“ nešetrí superlatívmi na adresu kolegu Ronie.

„S Ronie sme sa už dávno, pár rokov dozadu, dohadovali, že niečo spolu urobíme. Aj bolo už niečo rozrobené, ale kvôli mojim povinnostiam som sa k tomu nedostal. Až teraz, keď už som mal ja dokončený svoj album, sa to podarilo, z čoho sa moc teším. Viem, že natáčali dlhšie, ale ja som na pľac došiel len na potrebný čas, odrobil si, čo mal a utekal domov,“ hovorí o spolupráci Kali.

Speváčka Ronie pôsobí ako sólo interpretka na slovenskej hudobnej scéne od roku 2016. Za toto obdobie nahrala niekoľko autorských skladieb a spolupracovala s viacerými poprednými slovenskými interpretmi (Tina, Majk Spirit, Rytmus, Separ, IMT Smile, Tomi Popovič a ďalší), ale úspech žne aj na Balkáne. Jej song Venus and Mars so srbským hudobníkom Aleksandrom Vidakovicom sa teší veľkej obľube. Po úspechu EP Domino už o pár dní predstaví nový album Roniemoon. Ten odkazuje na svetoznámych interpretov, ktorí formovali ducha speváčky Ronie. Fanúšikovia sa tak naozaj majú na čo tešiť.

Videoklip:
RONIE feat. KALI – DÉJÀ VU ( prod. Maxo Šrámek)
Illuminate production
Režisér: Martin Miko
Scenár: Ronie
Strih klipu: Martin Miko/ Ronie
Farbenie: Martin Miko
Tanečníčky: Zuzana Sluková, Maya Straková, Kristína Bekeová, Nikola Kvetková 
Choreo factory 
Hudba:
Music by Martin „Maxo“ Šrámek/ Ronie/ Lyrics by Ronie/ Kali
Foto: Jozef Buhaj

Zdroj: Illuminate production