Speváčka Mária Čírová je dvojnásobnou mamičkou!

Speváčka Mária Čírová dostala ku dňu detí prekrásny darček. Sympatická speváčka porodila v noci 2. júna dievčatko a stala sa tak dvojnásobnou mamičkou. Vytúženú dcéru pomenovala Zoe.

Speváčka, skladateľka a textárka Mária Čírová je mamou po druhý raz. S partnerom – hudobným producentom a gitaristom Marošom Kachútom majú spolu 3-ročného syna Huga. Teraz k nemu pribudla malá sestrička Zoe. Šťastní rodičia dali svojmu dievčatku grécke meno, ktoré v preklade znamená „večný život“.

Mária Čírová
„Obe dievčatá sú v poriadku. Zoe je nadherná, je to celá mama. Ďakujeme všetkým, čo nám držali palce a mysleli na nás.“ Neskrýva dojatie šťastný otec Maroš Kachút.

Dcéra speváčky a hudobného producenta sa narodila prirodzeným spôsobom v nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici v Bratislave.

Mária Čírová
„Špeciálne sa chceme poďakovať skvìlému personálu a nášmu lekárovi Mudr. Pavlovi Janáčovi za trpezlivosť a za snahu priviesť babätko na svet prirodzene. Pôrod bol pre nás nádherný zážitok!“ dodáva dvojnásobná mamička Mária Čírová.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Vladimír Yurkovič
Publikoval: Redakcia GREGI.NET