Speváčka LEA DANIS vydala prvýkrát dvojklip k horúcej novinke How Deep Is Your Love

Slovenská speváčka LEA DANIS vydáva druhýkrát ten istý singel. Horúca novinka HOW DEEP IS YOUR LOVE je anglickou verziou pesničky VIAC, ktorá vyšla po lete. Okrem toho si pre fanúšikov na YouTube pripravila aj prekvapenie, prvýkrát vydáva dvojklip, kde si môžete vypočuť  a pozrieť obe verzie.

Pesnička How Deep Is Your Love bola pôvodne prvou verziou. “Cítila som, že chcem potešiť slovenských fanúšikov, tak vyšiel singel Viac, ale nedalo mi to. Musela som svetu ukázať aj pôvodnú verziu, ktorú ja osobne úplne milujem,” uviedla speváčka. Viac a How Deep is Your Love nie sú doslovným prekladom, aj ked myšlienka je rovnaká, povzbudiť ženy, aby sa neuspokojili vo vzťahu s málom.

Teraz vyšli obe skladby v symbióze na Leinom YouTube v podobe dvojklipu. Lea vo videu oprášila aj svoje technické schopnosti strihu, pre krízu v produkcii totiž hrozilo, že klip sa nestihne vôbec urobiť. “Všetko bolo pripravené, mali sme točiť v uliciach Bratislavy, ale vždy nám padla výroba na niekom, kto v tom čase nemohol. Mrzelo ma to, tak som si povedala, nebudem už na nič a nikoho čakať a urobím ten klip aj keby traktory padali, ten song si ho zaslúži,”prezradila Lea, ktorej k finálnej podobe pomohol Pierre Lexis (Majself, Nia, pieseň Dancefloor) s dotáčkami častí so spevom. “Točili sme ich deň pred vydaním večer v zime, na ihrisku v Petržalke, aj to je život umelcov, nikdy nevieš, čo sa môže dokašlať, ale vždy sa to dá zachrániť, ver mi,” dodala so smiechom Lea.

O hudbu sa postaral hudobný producent Lil Max (Yael), ktorý s Leou aktuálne spolupracuje na novej tvorbe v Bratislave.

Zdroj: TS
Foto: archív Lea Danis