Speváčka Kylie Minugue pripravila nový album Kiss Me Once.

Speváčka KYLIE MINOGUE pripravila nový album, ktorý vyjde 17.3.2014 na značke Parlophone a bude sa volať Kiss Me Once.

Album má byť návratom Kylie Minogue na tanečný parket, z ktorého si v roku 2012 odskočila k akustickej nahrávke Abbey Road Sessions. Poslednú regulárnu štúdiovku austrálska pop diva nahrala pod názvom Aphrodite v roku 2010.

Kylie_edp4353-002-MF

Novinka Kiss Me Once je prvou platňou od podpisu zmluvy o zastupovaní so spoločnosťou Roc Nation, ktorú v roku 2008 založil rapper Jay-Z a ktorá sa stará aj o Rihannu alebo Shakiru. Zatiaľ je k dispozícii pilotný singel Into The Blue, ktorému server Popjustice nadelil deväť bodov  z desiatich možných!

Na albume sa podieľala celá plejáda zaujimavých osobností  na čele s Pharrellom Williamsom, čerstvým spolumajiteľom sošky Grammy za skladbu Get Lucky francúzskych robotov Daft Punk. Pharrell pre Kylie napísal a produkoval skladbu I Was Gonna Cancel.

Ďalej na jednotlivých nahrávkach spolupracovali napríklad Ariel Rechtshaid (Haim), MNEK, Greg Kurstin alebo Sia. Samotná speváčka sa vyjadrila, že nahrávanie albumu bolo skutočným dobrodružstvom. „Teší ma reakcia na singel Into The Blue a už sa nemôžem dočkať, až fanúšikovia budú počuť aj zvyšok albumu“.

Album Kiss Me Once vyjde v dvoch verziách. Deluxe edícia bude naviac obsahovať zaujímavý materiál z nahrávania a dve bonusové skladby.

Kylie_edp4438-018-MF

Zoznam skladieb:
1. Into The Blue
2. Million Miles
3. I Was Gonna Cancel
4. Sexy Love
5. Sexercize
6. Feels So Good
7. If Only
8. Les Sex
9. Kiss Me Once
10. Beautiful
11. Fine
12. Mr President (Deluxe Edition – bonus track)
13. Sleeping With The Enemy (Deluxe Edition – bonus track)

Kylie-Minogue---Kiss-Me-Once_Album

Zdroj: Renáta Tomášová