Speváčka Kristína je NA SLNEČNEJ STRANE SVETA!

Speváčka Kristína má nový album! V poradí tretí hudobný počin mladej speváčky nesie romantický názov Na slnečnej strane sveta! Prvá ochutnávka nového cédečka v podobe skladby Jabåčko už znie v slovenskom aj českom éteri!


Nový album vychádza presne dnes a obsahuje 14 skladieb a 3 bonusy v podobe remixových skladieb. Album „Na slnečnej strane sveta“ sa nahrával takmer rok. 


Kristína


„Začali sme v marci 2011 a skončili koncom mája 2012. Nahrávali sme v štúdiu v Košiciach aj v Bratislave. Album je pre mňa výnimočný a plný emócií.“ Vysvetľuje Kristína.


Texty piesní si zobral na starosť básnik a textár Kamil Peteraj. Hudbu zložil skladateľ a producent Martin Kavulič a dve skladby vytvoril jeho mladší brat Marián Kavulič. Kristína je na album hrdá.




„Každá pieseň má nápad a tému. Dali sme do každej skladby maximum. A veľmi sa teším, že sa v tom albume nájdu všetky vekové kategórie. Skladby sú zvukovo farebné. Na albume sa dokonca objaví aj sláčikový orchester, klasická aj ústna harmonika, živý aj elektronický cimbal a buzuki.“


Kristíne pri nahrávaní asistovali hudobníci z jej kapely-gitarista Peter Tomko, klavesák Martin Ferencik a bubeník Marek Sarvaš. Okrem toho si do štúdia pozvala violončelistu Ľubomíra Kristana a Ado Harvana, ktorý hral na piano a aranžoval malý sláčikový orchester.


kristina-jablcko-obr2.jpg


„Nahrávalo sa super. Ja sa chcem pri nahrávaní vždy cítiť dobre. Keď nemám svoj deň, tak sa do ničoho nepúšťam, pretože je to na mojom hlase hneď počuť. Naozaj sme usilovne pracovali na tom, aby bol album špičkový. Preto verím, že to ľudia budú cítiť…“ Opisuje nahrávanie Kristína.


Album „Na slnečnej strane sveta“ plánuje šarmantná speváčka predstaviť aj na turné. Už teraz zaradila do koncertného programu tri nové skladby.


Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Ivan Pastor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET