Speváčka Kristína je hviezdou v novej českej komédii „Život je život“!

Speváčka Kristína prijala novú výzvu! V novej českej komédii „Život je život“ si zahrala krásnu policajtku! Šarmantná speváčka poplietla vo filme hlavu českému hercovi Ondřejovi Vetchému a predstavila sa po boku hviezdy Simony Stašovej.

Kristína nakrúcala nielen v Česku, ale aj v Taliansku na pirátskej lodi. Na akčné scény ju pripravoval svetoznámy kaskadér, ktorý sa podieľal na filmoch Titanic, Gladiátor či Trója. Na Kristínu sa fanúšikovia môžu najbližšie tešiť na slovensko-českom Horehronie Tour 2014.

ZIVOT JE ZIVOT JOKRI 044AC

Fanúšikovia šarmantnej speváčky Kristíny sa majú na čo tešiť! Okrem koncertov jej Horehronie Tour 2014 si vychutnajú aj jej herecké výkony v novej českej komédii. Krásna speváčka si vo filme „Život je život“ zahrala po boku takých hereckých osobností akými sú Ondřej Vetchý či Simona Stašová.

„Na základe môjho videoklipu Rozchodový reggaeton, v ktorom som hrala s Miroslavom Donutilom, ma pozvali na kasting do živelnej komédie Život je život.  Vo filme som si zahrala po boku Ondřeja Vetchého, ktorého som poznala z rozprávok, kde hrával čertov a vždy mi bol veľmi sympatický. Som rada, že vďaka tomuto filmu som ho spoznala osobne, je to vynikajúci človek a samozrejme herec, veľký profesionál, ktorý ma viedol, inšpiroval a pomáhal mi. Naozaj som sa pri ňom veľa naučila.” Prezradila Kristína.

fotka (1)

Speváčka Kristína stvárňuje v novej českej komédii krásnu policajtku, ktorá popletie hlavu Ondřejovi Vetchému. Fanúšikovia uvidia Kristínu vo filme režiséra Milana Cieslara v horúcich aj v akčných scénach.

„Vo filme hrám napoly Slovenku a Španielku, takže vo filme hovorím po slovensky. Som začínajúca policajtka, ktorá príde na policajnú stanicu. Zapáčim sa kolegovi Ondřejovi Vetchému, ktorého dlhoročné manželstvo celkom nefunguje. Jeho ženu hrá vynikajúca Simona Stašová. Môžem ešte prezradiť, že sa zjavujem v snoch ako Bond girl.“ Hovorí Kristína.

ZIVOT JE ZIVOT JOKRI 027AA

Princezná slovenského popu nakrúcala filmové scény v Čechách aj v Taliansku. Šarmantná Slovenka si nakrúcanie užívala a poctivo sa pripravovala. Vo filme sa krehká kráska Kristína dokonca bije. Na akčné scény ju pripravoval svetoznámy kaskadér Martin Hub.

„Komédia sa nakrúcala v lete v Česku, ale aj v Taliansku na pirátskej lodi La Grace. Budem sa tam dokonca biť. Základy šermu ma učil svetoznámy koordinátor kaskadérov Martin Hub, ktorý sa podieľal na filmoch Titanic, Gladiátor, Trója a pomáhal aj Angeline Jolie vo filme Wanted. Príprava bola naozaj ťažká, ale zobrala som to ako výzvu.“ Teší sa Kristína.

fotka (2)

Speváčke, ktorú miluje slovenské aj české publikum, ide momentálne karta najmä v Čechách. Okrem nakrúcania českej komédie „Život je život“ má Kristína za sebou účinkovanie vo veľkej tanečnej show Českej televízie s názvom „Galashow s latinou 2014“.

Okrem toho obľúbená Slovenka už v novembri štartuje československé turné „Horehronie Tour 2014“. Viac informácií o turné a ďalších novinkách nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

KRISTÍNA & BAND – HOREHRONIE TOUR 2014
6.11. Pardubice, Kulturní centrum Pardubice
7.11. Česká Lípa, Jiráskovo Divadlo
13.11. Prešov, Kino SCALA
20.11. Znojmo, Dukla – Konferenční a spoločenské centrum
21.11. Olomouc, Kino Metropol
27.11. Praha, Divadlo Hybernia
3.12. Žilina, Dom Odborov
4.12. Bratislava, Babylon Music Club
10.12. Brezno, Mestké kultúrne stredisko
11.12. Zlín, Academia centrum UTB
13.12. Krnov, Kofola music club
19.12.Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jozef Krivošík a Paula Dolenská