Speváčka Kateřina Marie Tichá predstavuje akustickú verziu skladby Kolemjdoucí a pozýva na živé streamované vystúpenie 13. decembra.

Je to už viac než mesiac, čo speváčka  Kateřina Marie Tichá predstavila svoj debutový album Sami. ( 2.10.2020). Album sprevádzajú nadšené ohlasy nielen od poslucháčov ale aj od odbornej kritiky. Skladby Sami a Zničená zem, ako úvodné single dostali aj svoju video podobu. Teraz však predstavuje akustickú verziu skladbyKolemjdoucí. Album predstaví poslucháčom v rámci streamovaného živého koncertu v nedeľu 13. decembra.

„Vždycky mě fascinovala ta chvíle, ve které se rozhoduje, jestli s někým napíšete společný příběh, nebo zůstanete pouhými kolemjdoucími. Může to být jeden pohled, jedna věta, jedno rozhodnutí zabočit do jiné ulice než obvykle… Kolemjdoucí je o dvou lidech, kteří se právě do tohohle okamžiku chtějí vrátit a změnit ho. Nepotkat se a zůstat jenom kolemjdoucím,“ vysvetľujem speváčka námet skladby Kolemjdoucí. 

V komornej prezentácii skladby Kolemjdoucí, Kateřinu Marii Tichou sprevádza producent jej albumu Ondřej ODD Turták. Vďaka tejto verzii ešte viac vyznieva naliehavosť textov, a interpretačná sila speváčky. Za kamerou stál mladý režisér Jan Strach.

V tejto dobe, kedy nie je možné koncertovať, vystupovať, sa Kateřina rozhodla predstaviť svoj album práve v akustickej podobe. Živý streamovaný koncert prebehne 13.12 2020 v nahrávacom štúdiu RePrague v pražských Dejviciach. „Zahrajeme akustický set v triu s kytarou a pianem (Matouš Rohovský a Jiří Urgošík). Během přibližně 45 minut bychom rádi představili písničky z alba – a možná i jednu dvě, na které už na desce nezbylo místo,“ dodáva Kateřina. 

https://www.instagram.com/katerinamarieticha/
https://www.facebook.com/KaterinaMarieTicha/

Zdroj: Universal Music s.r.o.