Speváčka EMILY v novom videoklipe hľadá svojho Janíčka!

Slovenská speváčka EMILY, vlastným menom Denisa Petríková, známa z dua Emily & Justice prichádza s výnimočným sólo singlom „Takého Janíčka“. Ľudová skladba v modernom šate dostala svoju finálnu zvukovú podobu vďaka producentovi Markovi Vossovi, s ktorým speváčka spolupracuje už niekoľko rokov.

„Snažíme sa ľudovú tvorbu priblížiť stále viac a viac mladšej generácii, ktorá sa k nášmu slovenskému folklóru moc neprikláňa. Robíme zásadne vždy hudbu, ktorá zábava a prináša pozitívnu náladu a ktorú potom môžeme vzájomne zdieľať naživo so svojimi fanúšikmi.“ (dodáva Emily)

K piesni vznikol aj tanečný videoklip hraný v tradičných ľudových krojoch v réžii Pierra Lexisa. Speváčka si v ňom s folklórnymi tanečníkmi hľadá a nájde svojho „Janíčka“.

„Natáčali sme v krásnom prostredí najväčšieho živého skanzenu- Osturňa. Prepožičali nám krásnu chalupu, pôvodný dom, kde sme natočili interiérové zábery. To ako kedysi ľudia žili je niekedy až dych berúce. V deň natáčania nám nakoniec vyšlo celkom pekné počasie a tak sme začali čo najskôr točiť exteriér, kde ma vytancovali traja krásni šuhaji. Neverila by som, aké ťažké je krútiť sa v objatí folklórnych tanečníkov. Každému, kto sa tomu venuje dávam klobúk dole. Točila sa mi hlava ešte niekoľko hodín potom.“ (spomína s úsmevom speváčka)

Emily spolu s jej americkým hudobným partnerom Justicom patria k najúspešnejším slovenským interpretom v počte videní svojich videoklipov. Ich skladby si nielen vypočulo, ale aj pozrelo už viac ako 40 miliónov divákov.

Ako duo EMILY & JUSTICE momentálne pracujú na ďalších skladbách, ktoré plánujú vydať už čoskoro.

IG: @emilyandjustice

TS pripravila: Andrea Turčina, PR Management, tvojaSHOW.sk