Emily & Justice predstavujú najromantickejší videoklip roka, nakrúcal sa dva roky!

Spevácke duo Emily & Justice si pre fanúšikov pripravilo romantickú lahôdku! Klip na ich úspešnú skladbu „Práve v tejto chvíli“ sa nakrúcal takmer dva roky.

V klipe okrem speváčky Emily a amerického černošského hudobníka Justica účinkuje päť párov a režisér použil aj zábery svadobných videí. Z piesne „Práve v tejto chvíli“ sa stala neoficiálna svadobná hymna, jej lyric klip má na youtube takmer štvrť milióna videní!

Krásna speváčka Emily a jej americký kolega Justice majú na konte už viacero megaúspechov. Ich skladba „Borovička“ už má takmer 6 miliónov videní a je jednou z nahranejších skladieb na slovenských zábavách, svadbách a kluboch. Hitom sa stala aj v Českej republike, kde ju denne hrajú na želanie v rádiách. Nezaostáva ani pieseň „Milý môj“, v klipe ktorej účinkoval Ibrahim Maiga. Na Valentína prichádza dvojica s najromantickejším klipom roka!

„Klip na skladbu „Práve v tejto chvíli“ sa nakrúcal super. Bol to asi náš najrýchlejší klip, čo sa týka našich záberov – Justica a mňa. Ale ostatné „svadobné“ zábery zbieral režisér takmer dva roky,“ vraví sympatická Emily.

Zo skladby „Práve v tejto chvíli“ sa stihla stať neoficiálna svadobná hymna. Páry ju používajú v svadobných videách a Emily a Justice ju chodia hrať naživo na svadby. Hudbu napísal Braňo Jančich, text majú na konte Miro Jurika, Marián Brezáni a David Hi-Def. Romantický klip si zobral na starosť režisér Lukáš Tobola.

„Zábery do klipu som zbieral dva roky, bolo to veľmi náročné – časovo aj finančne. V klipe účinkuje päť párov. Emily na záver klipu pôsobí s Justicom ako pár, ale v skutočnom živote pár netvoria, vysvetľuje režisér Lukáš Tobola.

Emily a Justice začali spolupracovať v roku 2014, keď ich zoznámil producent projektu Braňo Jančich.

„Najskôr som premýšľala nad sólo albumom, ale som rada, že ma Braňo prehovoril a dnes si to už inak ako s Justicom na pódiu neviem predstaviť. V tomto roku plánujeme vydať nový album a čo najviac vystupovať a zabávať ľudí. Chceme natočiť ešte tri štyri videoklipy, uvidíme koľko sa nám podarí,“ dodáva Emily.

Duo Emily & Justice tvoria Emily, vlastným menom Denisa Petríková, ktorá pochádza a žije v Poprade. Justice je pôvodom Američan, ktorý už 5 roky žije a pôsobí v Prahe. Emily poznali fanúšikovia aj ako sólovú speváčku, ktorej zatiaľ prvý a jediný album vyšiel v roku 2004. V roku 2005 Emily ocenili ako objav roku 2004. Medzi jej známe skladby patria „Poďme spolu lietať 2004“ – coververzia skladby „Mopedová“ Oľgy Záblackej & Vaša Patejdla z filmu Fontána pre Zuzanu 1, „Lásku vyznávam“, „Nemusíš sa báť“, či „Dam du bi dam“. V roku 2016 vydali Emily & Justice svoj prvý spoločný album, na ktorom sú skladby ako „Cítim vôňu lesa“ („Borovička“), „V hlave ťa mám“, „Len s tebou“, „Práve v tejto chvíli“. V roku 2018 pripravujú vydanie svojho druhého spoločného albumu. Všetky informácie o Emily & Justice nájdete na https://citimvonulesa.sk/ Link na klip „Práve v tejto chvíli“ nájdete na https://youtu.be/IBUXIuKyGRs 

Zdroj: TS