Special Place XL: Len jedna noc, ale zato XL!

Poslednú sobotu sa v Trenčíne odovzdávali ceny za uplynulý rok a na našej malej, ale utešenej DnB scéne sa Special Place Crew podarilo získať ocenenie až v piatich kategóriách. Všetkým, ktorí ste nám venovali svoj hlas, patrí úprimné a veľké ĎAKUJEME!

A teraz k veci. Po Slovensku chodili chýry, že dve noci sú na vás priveľa, vraj v sobotu nevládzete. Je naším dobrým zvykom počúvať vaše pripomienky a návrhy a tak sme sa rozhodli pre nový formát, alebo ak chcete, XL formát.

Každý, kto si prečíta line up, za sekundu pochopí, prečo je Special Place XL. Makali sme tvrdo, ale oplatilo sa a každý z vás si príde na svoje. Či už sú to liquidné a melodické duše, alebo nekompromisní tvrďáci. Veríme, že spolu s nami sa už neviete dočkať nekompromisného Eda Rusha, pána Logisticsa či sexy Deeizm s jej šikmookým kamošom Makotom.

Kompletné menu vás však bez debát zloží k zemi a dovolíme si tvrdiť ,že pred sebou máme najlepšiu halovku, aká sa tento rok na bratislavskej klubovej scéne chystá!

Check this brothers and sisters:
Logistics Fear Not album tour/ Hospital – UK/
Ed Rush /Virus – UK/
Teebee /Subtiotles – NOR/
MC Wrec /Hospital – UK/
Makoto /Human Elements – JAP/ feat. MC Deeizm /UK/
Muffler /Hospital – FIN/
L Plus /Technique – SK/
Slight & Zlomis Bakulu /SPecial Place – SK/
MC Aktiff / Special Place – SK-/

Lístky za skvelých 10 už v predpredaji na www.tixy.sk. O vizualizácie a projekcie sa opäť postarajú skvelí Akasha (na ich projekcie, ktoré zaplnili celý stage, sa len tak nedá zabudnúť).

Kapacita v MMC je tradične limitovaná, takže neváhajte a zabezpečete si lístok v predstihu. Počas minulých ročníkov sa ich cena vyšplhala aj na dvojnásobnú cenu, takže kto zaváha … ;) Sledujte naše informačné kanály a nezabudnite si nás lajknúť aj na Facebooku!

Special Place XL
Piatok 4. mája 2012
Majestic Music Club, Karpatská ul. 2, Bratislava 811 05
Lístky len za 10 eur v predpredaji na www.tixy.sk a čoskoro aj na www.ticketportal.sk
www.specialplace.sk
specialplace.fest@gmail.com
Like Us na Facebooku!
Facebook Event Event

Special Place XL

Zdroj: Special Place
Publikoval: Redakcia GREGI.NET