Knockoutuj 2015!

dnb.sk presentz ani tento rok neporuší tradíciu a pripraví veľkolepú, Silvestrovskú, drum and bassový show.

V centre Bratislavy, s výhľadom na ten najkrajší ohňostroj nad hradom a mostom SNP, knockoutujeme starý rok zostavou, ktorá poteší fanúšikov všetkých drum and bassových váhových kategórii.

Silvester2015@Subclub

Do ringu vstúpia skutoční majstri tohto umenia, aby nám uštedrili poriadnu nakladačku. Symplex valcuje svojim povestným neurofunkovým úderom značky ako Citrus, Disturbed alebo Mindtech. Pokiaľ chceš jeho výpady ustáť, budeš sa musieť poriadne obracať. Medzi najsilnejšie domáce kalibre bezpochýb patrí B-Complex, ktorý sa bije za popredné tímy Hospital alebo Santorin. Či do ringu nastúpi v ženskej alebo mužskej kategórii, bude prekvapením večera ;). O veľké talenty na Slovensku nie je núdza. Medzi tie najvyhlásenejšie v súčastnosti patrí Changing Faces, ktorá nás svojimi výkonmi reprezentuje nielen doma, ale najmä v zahraničí. Vydýchnuť ťa nenechajú ani Drummatic Bassing. O parádny ring a stage sa nám postará NoisvizioN crew.

Ak chceš na Silvestra poriadnu drum and bassovú nakladačku, príď vo štvrtok 31. decembra knockoutovať starý rok a privítať ten Nový do Subclubu! Čaká ťa značková show s kvalitným a pestrým lineupom. To všetko iba za 9,50 EUR v predpredaji (https://bit.ly/dnb-SILVESTER-2015-predpredaj), na mieste 12 EUR do 23:00 hod. a potom 14 EUR. Po 04:00 hod. už len 5 EUR.

Všetci ste srdečne vítaní.
Tešíme sa na vás!

Silvester2015@Subclub_plagat_web

Zdroj: Silwer