Special Night: Vanilla Sky (IT) a Zoči Voči 13. apríla v Majestic Music clube!

WAYOUT prináša po kapelách Yellowcard a BILLY TALENT do Bratislavy najúspešnejšiu taliansku pop-punkovú kapelu VANILLA SKY! Tá sa predstaví v rámci zastávky ZOČI VOČI Offensive Tour 2013, ktorá nesie patričný názov Special Night.

Špeciálna preto,pretože okrem týchto dvoch kapiel sa na pódiu ukáže domáca kapela , pozostávajúca z členov kapely Inekafe a nesie názov PLUS MÍNUS,český mix punku rocku a ska s názvom PRAGUE CONSPIRACY a maďarská úspešná kapela TIL WE DROP,ktorej singel „Be kind,please rewind“ použil pre svoju reklamnú kampaň výrobca energetického nápoja.Vstupenky na tento koncert kúpite len v sieti predpredaj.sk .

VANILLA SKY (IT) sa dostali na vrchol európskej pop-punkovej scény v roku 2007,kedy sa ich singel „Umberella“ dostal do prvej päťdesiatky najhranejších skladieb  európy. Dopomohol tomu aj fakt , že išlo o prevzatú pieseň vtedy začínajúcej speváčky RIHANNA. Videoklip k tejto skladbe má na youtube.com viac ako 20 miliónov videní.Na tento úspech nadviazali aj v roku 2010,kedy vydali opäť coversingel k piesni „Just dance“ tentokrát si skladbu požičali od speváčky Lady Gaga.Kapela predskakovala The Offspring na ich európskom turné a spolupracovala s takými zvučnými menami ako napr. Mark Hoppus zo skupiny BLINK 182.Minulý rok vydali nový album s názvom „Ten Years“ a v rámci ich európskeho turné sa zastavia aj v Bratislave.

ZOČI VOČI (SK) šlapú na päty domácej punkrockovej legende Inekafe a ich klubové koncerty bývajú často vypredané.Minulý rok sa predstavili v MMC ako predskokani BILLY TALENT a tento rok sú na tom istom pódiu headlinerom. Vyrazili na svoje prvé samostatné turné,ktoré nesie názov OFFENSIVE TOUR 2013 a má 20 zastávok.Na jednej z nich sa predstavia aj v Bratislave v spoločnosti veľmi zaujímavých hostí.

PLUS MÍNUS (SK) sa predstaví po prvýkrát na pódiu v MMC.Ich najúspenšjším singlom je skladba „Na kolenách“.Na koncert si odskočia zo štúdia,kde pracujú na svojom v poradí už treťom albume.

TIL WE DROP (HU) predstavujú modernú kapelu miešajúcu pop-punk s metalcorom.Ich fanúšikovia ich prirovnávajú k americkej kapele A day to remember.

PRAGUE CONSPIRACY (CZ) je partia štyroch chlapíkov a sólo speváčky.Ich energetický rock miešajúci viacero žánrov od punku cez ska až po rockabilly sľubuje našľapanú show.

 

Official website:
https://www.vanillaskyrock.com/

https://zocivoci.sk/

https://bandzone.cz/plusminus

https://bandzone.cz/pragueconspiracy

https://soundcloud.com/tillwedrop

VANILLA SKY (IT) , ZOČI VOČI (SK)
13.4.2013  Majestic Music Club ,Karpatská 2 , Bratislava
www.predpredaj.sk
8€/státie , 15€/VIP

Zdroj: WAYOUT