Offensice tour 2013 special night: Zoči Voči, Prahue Conspiracy, Till We Drop.

Stále rastúci objav domácej punk rockovej scény, kapela ZOČI VOČI vyrazila na OFFENSIVE TOUR 2013, ktoré začalo 25.1. v Humennom a skončí 20.4. v Nitre. Turné zahŕňa 20 zastávok po slovenských mestách a neobíde ani Bratislavu. A práve bratislavská zástavka bude špeciálna!

Okrem ZOČI VOČI sa v priestoroch klubu MMC predstavia aj THE PRAGUE CONSPIRACY so svojou pestrou zmesou rocku, disca, punku a ska, maďarský heavy pop-punkový hurikán TILL WE DROP.

Špeciálnymi hosťami v tento večer budú domáci PLUSMINUS, stálica punk-rockovej scény, ktorí v týchto dňoch usilovne pracujú na novom materiály a niečo z najnovšej tvorby určite predstavia aj v rámci svojho vystúpenia, pretože sa chystajú priamo na mieste natáčať nový videoklip a talianska pop punková kapela VANILLA SKY! Ich posledný album, vtipne nazvaný „The Band Not The Movie“, zožal pozitívne ohlasy v radoch fanúšikov a môžete sa tešiť, že najväčšie pecky z aktuálnej tvorby v tento špeciálny večer zaznejú. A nielen to! Dostane sa aj na všetky ostatné hity z ich „9-albumovej“ diskografie a určite aj na úspešný cover „Umbrella“ od Rihanny, ktorý na Youtube videlo už skoro 19 miliónov divákov!

Komu by sa ešte stále málilo, má možnosť zúčastniť sa tomboly o skutočne atraktívne ceny, ktoré nám venovali spriaznené odevné značky ako ZULAH a JACKPOT a kopec ďalších…

Vstupné vo výške 8,- EUR zakúpite na www.predpredaj.sk alebo priamo na mieste za 10,- EUR.

OFFENSIVE TOUR 2013 SPECIAL NIGHT
13.04.2013 MAJESTIC MUSIC CLUB (MMC), BRATISLAVA
ZOČI VOČI (SK)
THE PRAGUE CONSPIRACY (CZ)
TILL WE DROP (HU)
+
špeciálni hostia
PLUSMINUS (SK)
VANILLA SKY (IT)

www.wayoutbooking.com

Zdroj: Wayout