Španielske elektronické duo Kyodai zavíta v sobotu 30. apríla opäť do Bratislavy.

Nu Spirit_FM, nedeľná dvojhodinovka dobrej hudby na efemku s Kinetom a Bebem, sa konečne dočkala svojho vlastného žúru. Na prvej Nu Spirit_FM Night sa v sobotu 30. apríla predstavia španielski deep houseoví králi Kyodai.

Pravidelná párty bude pokračovať v misii, ktorú pred viac ako desiatimi rokmi naštartovala rovnomenná relácia na Rádiu_FM. Je ňou prinášať kvalitu, ktorú vie oceniť každý, kto chce od života viac ako mainstream. Hudbu, ktorá má dušu, a poteší fanúšikov elektroniky a rovnako aj funku či jazzu. Dramaturgiu Nu Spirit_FM Nights budú mať pod palcom obaja protagonosti nedeľnej rádiovej show.

„Už pred rokom sme spustili projekt Scéna_FM, ktorý sa z rádio relácie dostal aj medzi ľudí a v kluboch po celom Slovensku sa prezentuje aj naživo. Kinet s Bebem si po rokoch výborne postavenej relácie Nu Spirit_FM tiež konečne prenesú štúdio Radia_FM medzi ľudí,“ hvorí Maroš Hečko, šéfdramaturg Rádia_FM. „Táto spolupráca prináša naozaj kvalitnú hudbu. Ja osobne sa na štart Nu Spirit_FM Nights veľmi teším.“

Headlineri prvého vydania Nu Spirit_FM Night sa do Bratislavy vracajú rok a pol potom, ako roztancovali publikum legendárneho Music Is Everything žúru. Kyodai znamená po japonsky bratia a presne takýto vzťah je medzi dvojicou producentov, Luisom a Javim. Duo si získalo rešpekt prvoligových producentov a DJov ako sú Masters At Work, Jimpster, Gilles Peterson, alebo Rainer Trüby a svoje tracky vydávajú na značkách ako Compost, Om, Lovemonk a Local Talk. Kyodai debutovali vlastným albumom na Freerange Records a od tej doby majú za sebou sériu pravidelných silných releasov.

Kyodai patria aj medzi vyhľadávaných remixérov, pôvodným skladbám vedia dodať klubový feeling a pritom v nich udržať soulful pocit. Ich live sety nie sú žiadne predprogramované vystúpenia. V reálnom čase v nich z jednotlivých stôp skladajú svoje remixy a vlastné tracky podľa atmosféry na parkete a to ich robí jedinečnými.  V Nu Spirit Clube sa bude hrať na dvoch flooroch, keď hlavnej hviezde budú sekundovať budú Kinet, Rafo z Popular DJ crew, Samurai a dvojka PLUSplus.

EVENT: https://www.facebook.com/events/1508760932766107/
DJs Kinet, Rafo, SA-MU-RAI & PLUSplus

kyodai

Zdroj: Nu Spirit