Legendárna house party [mie] privíta španielov Kyodai.

Najdlhšie fungujúca house party v Bratislave Music Is Everything (alebo skrátene [mie] pre zasvätených) bola vždy zárukou kvalitných zahraničných hostí a zaujímavých mien.

Ináč tomu nebude ani na októbrovom vydaní, na ktoré si Glaubic a Haberland prizvali do bratislavského Nu Spirit Clubu španielské duo Kyodai.

Kyodai znamená po japonsky „bratia“, čo je skvelou nápovedou, keď sa niekto snaží uhádnuť, kto sa skrýva za touto prezývkou. Francisco a Luis, ktorý zvykli vystupovať aj pod množstvom iných mien, si svojou tvorbou získali rešpekt prvoligových producentov ako sú Masters At Work, Jimpster či Gilles Peterson a svoje tracky vydávajú na značkách ako Compost, Odori aj Om.

Debutovali vlastným albumom na Freerange Records a od tej doby majú za sebou rad silných releasov. Ich épéčka Mi Rumba, Breaking a Never Know zaujali Gillesa Petersona natoľko, že ich zaradil do svojej An All Winners Show, čo malo za výsledok množstvo ponúk na remixy a produkcie, ktoré vyšli minulú jeseň.

Svoju minuloročnú show v Nu Spirite považujú za jednu zo svojich najlepších vôbec a už teraz sa tešia na piatkovú live show. Vraj najlepšie publikum je to bratislavské, potvrdí sa im to aj tentokrát?

https://www.facebook.com/events/454277814713698/
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=20087
https://soundcloud.com/martinhaberland/kyodai-promo-mix

DOORS OPEN AT 8PM | HAPPY HOURS TILL 11PM | A/C | WIFI

web

Zdroj: Nu Spirit