Sonne Night vol.3 (Luxembourg edition)!

Na závìr prvního pololetí roku 2012 připravujeme v uherskohradišťském music clubu V Kleci speciální díl mejdanu Sonne Night, který vypukne 11. kvìtna. Na co se tedy mùžete tìšit?

Headlinery sluníčkového mejdanu budou hned dva zahraniční hosté přijíždìjící ze vzdáleného, maličkého, ale skutečnì kouzelného, multikulturního státu – z Lucemburska. Hlavní hvìzdou večera bude Packo Gualandris, výjimečný DJ a hudebník, kterému bude sekundovat jeho kamarád a taktéž vynikající DJ Alex Chaotix. Oba tito pánové patří k tzv. „staré škole“, nikdy nepřestali hrát z vinylù, takže se mùžete tìšit na nefalšovaný analogový sound a kouzlo vinylových desek, které už poslední dobou z akcí pomalu mizí.

Packo Gualandris



Poprvé se na Slovácku představí producent a DJ LeeM z Vyškova. Tento mladík podobnì jako Packo vyniká svou vlastní hudební tvorbou, kterou naleznete na českém labelu Naked Records. Ve svých dvaceti letech si už stihnul zahrát s DJs jako Lucca, Alex Viera, Jeff Milligan, Leo Lycra, Gabbi Lopez, Kid Am, DJ Uwa & Lucaso, Jerry, Orbith a dalšími.

Na party Sonne Night si udìlal čas i majitel zlínského music baru DJ Lab a taky náš dobrý kamarád a DJ Houba.

Na této klubové noci nesmí chybìt ani domácí DJs, kdo jiný by to mohl být než velmi populární Lucasch – zakladatel a majitel agentury Strobe a rezident Sonne parties Mildee, kteří zdejší publikum dobře znají a nikdy nezklamou.


Sonne Night vol.3 (Luxemburg edition) bude opìt za hubičku, vaše penìženky bude stát pouhých 30 kaček a na baru připravujeme akční drink vodka + semtex.

Sonne Night vol.3 (Luxembourg edition)
11. 5. 2012 – Music Club V Kleci, Uherské Hradištì, CZ
DJs: Packo Gualandris (Lux), Alex Chaotix (Lux), LeeM, Lucasch, Houba, Mildee
https://www.facebook.com/events/181081152013443/
www.sonneedition.cz
https://www.facebook.com/SonneEdition

Sonne Night vol. 3

Zdroj: projekt Sonne Edition
Publikoval: Redakcia GREGI.NET