Sonne Night: Packo Gualandris (Lucembursko) + Line Up!

Packo Gualandris, člen bookingové agentury ODD, je jedním z nejnadanìjších a z nejžádanìjších lucemburských DJs a už tento týden (11.5.) vystoupí v centru Uherského Hradištì, v klubu V Kleci, pod hotelem Grand. Jeho komunikace s partypeople je opravdu jedinečná, v pátek se o tom mùžete přesvìdčit sami. Nyní nadešel čas na krátké představení tohoto DJe…

Packo Gualandris žije v Oberkornu v Lucembursku, DJem je na „plný úvazek“ a všechen svùj čas proto mùže vìnovat jen hudbì, se kterou začal již v 5ti letech. Začínal s elektronickými varhany a klávesami, pozdìji vyzkoušel elektrickou kytaru, bubny (dokonce nìjaký čas hrál v punkové kapele) a nakonec piano.

V roce 1995 mìl konečnì dostatek vybavení k tomu, aby začal s produkcí a nahráváním svých vlastních trackù. Už tehdy Packo zjistil, že nejvíce jej oslovuje elektronická muzika – Techno, House, Trance, Progressive, Electro, Breakbeat, Chill-Out, Ambient a další.

První úspìch na poli produkce sklidil Packo v roce 2005, kdy se stal vítìzem remix contestu velmi známého Mnichovského labelu Haiti Groove, následnì vydal spoustu trackù u labelù Naked Records (CZ), Grooved Music (BE), YARecords (LU), ShOO Records (LU), 1744 Records (BE), Decksharks (DE) a Noobish Records (LU).

V září roku 1999 začal s DJingem z gramofonù. Po 4 letech pilného tréninku, nìkolika hodin den co den, začal vystupovat. Začínal u stylù trance, acid-house a underground techno. Od roku 2001 do roku 2004 se přeorientoval na techno, schranz a hardtechno pod djským jménem „P@cko“. Bìhem roku 2004 jej tyto styly začaly nudit svou monotóností a konečnì objevil to pravé – techtrance a breakbeat. Dnes jeho osobitému stylu, spousta lidí neřekne jinak než „typical Packo style“.

Aktivním členem agentury ODD (Organic Dance Department) www.odd.lu je Packo od roku 2002, pod jejíž hlavičkou vystupuje nejen po celém Lucembursku, ale také v Nìmecku, Belgii, Polsku, Rusku, České republice a je jedním z nejžádanìjších lucemburských djs!

Jeho motto zní: “as long as there is electricity, i will not stop making music”

Line-up:
20.00 LeeM
21.30 Mildee
23.00 Alex Chaotix (Lux)
00.30 Packo Gualandris (Lux)
02.00 Lucasch
03.30 Houba
05.00 end

Sonne Night vol.3 (Luxembourg edition)
11. 5. 2012 – Music Club V Kleci, Uherské Hradištì, CZ
DJs: Packo Gualandris (Lux), Alex Chaotix (Lux), LeeM, Lucasch, Houba, Mildee
https://www.facebook.com/events/181081152013443/
www.sonneedition.cz
https://www.facebook.com/SonneEdition

Sonne Night vol. 3

Zdroj: projekt Sonne Edition
Publikoval: Redakcia GREGI.NET