Polemic: Reportáž z koncetu!

V stredu 29. júna 2011 sa v petržalskom Dome Kultúry Lúky konal koncert najznámejšej slovenskej SKA kapely Polemic. O devätnástej hodine sa začala tá pravá predprázdninová párty. Už pri svojom príchode na pódium si Polemic(i) vyslúžili skvelé prijatie. Počas viac ako hodinového koncertu zahrali všetky svoje hity od „Slnko v sieti“, cez „Yes, you are right“ až po „Keď to raz príde“.

Polemic

Všetci, ktorí sa prišli v ten teplý júnový večer zabaviť, svoje rozhodnutie neoľutovali. Veselé pesničky, zábava na pódiu i pod ním a vlastne v celej sále. Svojim zvláštnym spôsobom tancovali aj tí, ktorí ostali sedieť na sedadlách Domu Kultúry. Živá hudba, ktorá sa niesla z nástrojov rozhýbala všetky bunky fanúšikov.

Polemic

Na začiatku sa spevák Bejzo opýtal: „Pod nami sa práve začala tancovať zumba, kto chce odísť?“ Osobne si myslím, že sa taký človek nenašiel, ba určite si prišlo na Polemic zaSKAkákať oveľa viac ľudí.

Polemic

Chalani zahrali aj svoj nový hit „Hora vysoká“, ku ktorému majú čerstvo natočený a odpremiérovaný videoklip. V tento večer sa v sále zišli presne tí, ktorí majú Polemic radi. Na záver to tak aj vyzeralo. Prítomným nestačili tri prídavky, kapela už tradične končí svoje vystúpenie „Komplikovanou“. V stredu to tak nebolo. Fanúšikovia si vypýtali ďalší prídavok a potom ešte nasledovalo aj spoločné fotenie sa.

Polemic

Tí z vás, ktorí ste si nechali ujsť skvelý začiatok leta a teraz to ľutujete, utekajte kupovať lístky na niektorý z festivalov. Tam určite zažijete s Polemicom pravú hudobnú letnú atmosféru.

Napísala: Ľudmila Richnavská
Foto: Jana
Publikoval: Redakcia GREGI.NET