Šokujúci boj lásky a peňazí!

Láska alebo peniaze? Čo je v kapitalistickom svete dôležitejšie? Odpoveď na túto, v súčasnosti veľmi aktuálnu otázku, zodpovie divadelné predstavenie Láska a peniaze, ktoré si môžete pozrieť 21. januára v bratislavskom Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava.

David je učiteľ bojujúci s nedostatkom financií. Po nekonečných prosbách a poníženiu ho zamestná jeho bývalá milenka Val.  Zdá sa, že jeho finančná situácia sa zlepšuje, ale to by nemohla byť jeho manželka Jess závislá od nakupovania. Začína sa nekonečný kolotoč dlhov. David nachádza svoju manželku v bezvedomí. Prvotný šok nahradí nádej na život bez starostí o peniaze. Vyhrá materializmus či láska? Hra Láska a peniaze je odbornou verejnosťou považovaná za najlepšiu hru anglického divadelného a televízneho dramatika – Dennisa Kellyho. V dramaturgickom spracovaní Divadla Andreja Bagara Nitra sa predstavia známe herecké tváre ako Juraj Hrčka, Renáta Ryníková, Daniela Kuffelová, Ján Greššo, Renáta Ryníková, Eva Sakálová či Karol Čálik. Viac informácií na www.mdpoh.sk

Vstupenky je možné zakúpiť v sieti Ticketportal (www.ticketportal.sk) alebo hodinu pred predstavením v pokladni divadla.

Bližšie informácie na www.mdpoh.sk a mdpoh@mdpoh.sk

Zdroj: MDPOH