Snookey na Reaction Control 18: Zalíbení ti vítězství v anketě nepřinese.

V sobotu 16. apríla na žilinskej Reaction Control vystúpi aj víťazka kategórie česká djane roku podľa Czech DNB Awards, Snookey. Na Slovensku zahrá po dlhej dobe a pri tejto príležitosti poskytla zaujímavý rozhovor:

Ahoj Ivča, ako si začala nový rok? Január býva na klubovej scéne tak trochu uhorkovou sezónou, stihla si nejaký relax či cestovanie?
Ahoj všem! Předem moc děkuji za pozvání do Žiliny, už se k vám moc těším! Přelom starého a nového roku jsem strávila na rodinné dovolené v Thajsku, kde jsem nabírala síly na nový rok. Návrat byl ve znamení zkoušek ve škole, takže rovnou zpátky do procesu. Dá se říct, že leden jsem rozjela nový rok rovnou do červených (plných…).

Snookey

Si víťazkou kategórie česká djane roku podľa Czech DNB Awards. Do akej miery Ťa takéto ocenenia ovplyvňujú?
Potěšilo mě to od hlasujících hodně, že jsem se díky nim stála vítězkou této kategorie, která mapuje spíše než nejlepší umělce, tak nejoblíbenější :) Profesně mě to ale nijak neovlivnilo. Hraní a zalíbení ti vítězství v anketě nepřinese, to si musí DJ vytvořit sám.

Majú to podľa Teba v djingu ženy ťažšie alebo ľahšie?
Ať si holka nebo kluk, tak stejně musíš být šikovný a cítit tu hudbu tak, abys ji mohl dál předat lidem. Ale asi je faktem, že „kozatý hezký“ holky to mají jednodušší a vlastně ani hrát umět nemusí (ooo Paris ☺)

https://youtu.be/GiNSOcAjrJY

Publikum Ťa pozná aj zo zákulisia fesťáku Let it roll, prezradíš už niečo z kuchyne príprav na letnú sezónu?
Ne ne ne … jediné, co prozradím je to, že letos to bude ještě lepší a vyzrálejší, než minulé roky. Festival Let it roll je jako dítě, o které se jeho „rodina“ bez přestávky stará a ono roste, krásní a dospívá. Rozhodně bude na co se těšit.

Aké to je, fungovať krok za krokom pri prípravách fesťáku so Sukim? V čom sa vždy zhodnete a, naopak, v čom máte odlišné názory?
Úplně stejné, jako je to fungovat s člověkem, který není promotérem úspěšného fesťáku. Jasně, že Let it roll je naším skoro každodenním tématem a asi jako v každém vztahu, na něčem se shodneme a na něčem ne.

Snookey1

V Žiline bude okrem DNB na druhom pódiu znieť techno, aký je Tvoj vzťah k technu?
Já popravdě techno neposlouchám a nijak ho nevyhledávám. Kromě dnb doma spíš poslouchám chillout, house a minimal. K technu jsem si vztah ještě nenašla.

Prezradíš, na aký set sa môžeme tešiť?
Neprozradím… Sety si nepřipravuji. Hraju podle momentální nálady a atmosféry, která je v klubu. Miluju deep a tvrdší drum and bass, tak třeba něco mezi tím! Však se nechte překvapit a přijďte mi tu atmošku 16. dubna vytvořit sami.

Snookey3

Vďaka za rozhovor a tešíme sa!
Mějte se krásně a brzy naviděnou / naslyšenou!

Snookey budete môcť naživo vidieť a počuť napríklad už v sobotu 16. apríla v Enjoyclube v Žiline, kde zahrá ako hlavný hosť na druhom dnb stage. Sledujte náš web a pridajte sa k FB eventu, kde vás čaká aj súťaž o free vstup na párty: https://www.fb.com/events/156696764690573/

RC_18 - web

Zdroj: Reaction Control