Smola a Hrušky predstavujú akustickú novinku.

Kapela Smola a Hrušky uplynulú jeseň prekvapila fanúšikov unikátnym unplugged tour, kde sa predstavila v netradičnej komornej verzii. Po nečakanom úspechu a veľkom záujme predĺžila akustické turné aj o jarnú časť a odohrala tento jedinečný projekt vo viac ako 20 mestách.

Z famózneho a vypredaného koncertu v Spišskom divadle vzíde aj DVD Unplugged & Document of SaH a ako jeho predzvesť vypúšťa kapela nový klip k skladbe Hruška v akustickej live verzii. O videoklip sa postaral team z Lorinc production, ktorý má na starosti aj spomínané DVD.

sah promo unplugged2013_media

Momentálne kapelu okrem nabitého festivalového programu čaká najmä dokončenie nového albumu Best of SaH, kde sa objavia nielen známe hity, ale aj nevydané single a jedna top novinka, na ktorej sa intenzívne pracuje.

Kapela Smola a Hrušky vznikla roku 1997. Šesťčlenná formácia má na konte 5 albumov Jeseň 2003 (2003), Na chate (2005), Kameň Papier Nožnice (2008), živák Lajfka (2010) a Palec hore (2012). Okrem toho vydala DVD s názvom 13 životov / Live in Topfest (2010). Medzi najznámejšie skladby skupiny patria Honey Honey, Fajčiť treba, Televízne noviny, Lovesong, Tangá, Analog Digital, Na čom záleží, Pridaj si ma, Matura, Som na*ebaný, Hit či Svokra.

Skladbu a klip si môžu fanúšikovia vypočuť a pozrieť na oficiálnych profiloch youtube.com/smolaahrusky a facebook.com/smolaahrusky

Zdroj: Martin Hlavatý, manažér Smola a Hrušky
Foto: archív SaH