Smola a Hrušky vyhlasujú letnú súťaž s Mary!

Kapela Smola a Hrušky si užíva festivalové leto, do ktorého vplávala rovno z doposiaľ najväčšieho klubového turné, na ktorom oslávila svoju osemnástku, tisíci koncert kariéry a šialené krsty nového výberového albumu Best On 1997 – 2015 v Prahe a Bratislave.

Na spomínanej výberovke sa nachádza aj pilotný singel a aktuálny letný hit skladba Mary, ktorá sa okamžite stala jednou z najobľúbenejších skladieb na koncertoch a napriek tomu, že niektoré rádia ju už principiálne ignorujú, tak fanúšikovia si ju žiadajú čoraz viac.

smolaahrusky_festival_promo2015_katarinaoresanska (1)

„Mary má veľký hitový potenciál a ešte som nezažil, aby sa tak rýchlo ujala nová skladba u našich fanúšikov, ktorí si ju spievajú s nami od začiatku do konca na každom koncerte odkedy sme ju zaradili do playlistu. Aj preto sme sa rozhodli, že napriek nezáujmu niektorých rádií využijeme našu silnú pozíciu na sociálnych sieťach a podporíme tak jednoznačne náš najväčší letný hit.“ prezrádza Spoko frontman kapely Smola a Hrušky.

Po nevydaných singloch Vylížem s Berenikou Kohoutovou, Televízne noviny so Zverinom či Čierny Biely s kapelou Gulo Čar a raperom Supom z kapely Moja reč je tu další úspešný singel a klip Mary, ktorý vznikol spolu s talentovaným tímom Learto production a fanúšikovia si ho môžu vypočuť a pozrieť na našom oficiálnom TV  kanáli:

Kapela na svojej oficiálnej facebookovej stránke https://facebook.com/smolaahrusky  odštartovala veľkú letnú súťaž s hitom Mary, kde môžu fanúšikovia každý týždeň počas prázdnin získať zaujímavé ceny, dokonca aj 2 voľné vstupy a vreckové na niektorý z festivalov, ktoré sa stali partnermi tejto súťaže a na ktorých Smola a Hrušky vystúpia. Takže aj takto si môžu fans spestriť leto a užiť si skvelú atmosféru na festivaloch ako sú: Music Summer Ružiná, Music Summer Duchonka, Music Summer Orava, Rip fest, Boje na Hrone, Červeník festival, Hody Trebatice, Fun rádio DOHODA v Bojniciach a zažiť na nich veľkú letnú párty s kapelou.

Kapela Smola a Hrušky vznikla roku 1997. Šesťčlenná formácia má na konte 6 albumov Jeseň 2003 (2003), Na chate (2005), Kameň Papier Nožnice (2008), živák Lajfka (2010), Palec hore (2012) a Best On 1997 – 2015 (2015). Okrem toho vydala DVD s názvom 13 životov / Live in Topfest (2010). Medzi najznámejšie skladby skupiny patria Mary, Honey Honey, Fajčiť treba, Čierny Biely, Televízne noviny, Za rodinu, Lovesong, Tangá, Analog Digital, Na čom záleží, Pridaj si ma, Matura, Som na*ebaný, Hit či Svokra.

smolaahrusky_festival_promo2015_katarinaoresanska (2)

Výberovku BEST ON 1997 – 2015 si fanúšikovia môžu objednávať cez oficiálne shopy kapely: https://smolaahrusky.sk/eshop alebo https://shop.rukahore.sk/smolaahrusky  alebo priamo na koncertoch.

Zdroj::Martin Hlavatý, manažér Smola a Hrušky
Foto: Katarína Orešanská