Pell-Mell 59 majú nový videoklip k piesni „Mary“

Kapela Pell-Mell 59 zverejnila svoj nový videoklip k piesni „Mary“, ktorá sa nachádza na ich poslednom albume s názvom „Keď sme boli mladí“.  Videoklip kapela obohatila viacerými skečovými scénami s fiktívnou kapelou Los pelmelos. Natáčanie klipu prebiehalo v kultúrnom dome malej obce pri Trenčíne, Kostolná-Záriečie.

„Chceli sme opäť natočiť trošku iný videoklip, i keď sme zachovali koncept vtipných scénok so zapojením fiktívnej mexickej kapely Los pelmelos“, povedal frontman Roman. „Vďaka našim kamarátom, fanúšikom a hlavne tanečnej škole Choreofactory, dostal klip tu pravú koncertnú atmosféru“. Je to už štvrtý videoklip, ktorý kapela prezentuje k svojmu poslednému albumu.

„Týmto videoklipom v podstate uzatvárame kapitolu albumu „Keď sme boli mladí“. Okrem dvoch lyric videí, ktoré chceme počas leta vydať sa už naša pozornosť zameriava na nové songy a nový album, ktorý by mal byť o rok hotový“, uviedol Roman a pokiaľ budú nové skladby tak veselé a pestré ako Pelmeláci zvyknú, máme sa na čo tešiť.

Zdroj: TS