Slovenský DJ MARK VOSS zverejnil tanečnú verziu hitu Karola DUCHOŇA V dolinách

Spevácka ikona sedemdesiatych rokov, ktorej život skončil príliš skoro, ožíva opäť vo svojom najväčšom hite V DOLINÁCH, tentokrát v tanečnej podobe.

Po 38 rokoch od úmrtia velikána a nezameniteľného speváka Karola Duchoňa, prichádza slovenský DJ a producent MARK VOSS s verziou, ktorá roztancuje celé Slovensko. Charizmatický hlas, text Ľuboša Zemana a overený tanečný rytmus v jednom z najväčších hitov v krajine, sa uchádza osloviť každú vekovú kategóriu. Je veľmi podarenou adaptáciou svetového trendu, keď dostávajú často aj staré piesne novú šancu.

Mark Voss nie je žiadny nováčik na hudobnej scéne. Na konte má nespočetné množstvo spoluprác. Či už ako producent alebo dokonca autor piesní. Je spoluautorom a producentom hitu “CÍTIM VÔŇU LESA (BOROVIČKA)”, ktorý patrí medzi milionárov na Youtube a Spotify. Mark sa tiež podieľal na produkcii niekoľkých albumov českej speváčky Lucie Vondráčkovej. Spolupracoval a vydával tvorbu aj v zahraničí, napr. v jednom z najväčších labelov tanečnej scény vo svete, vo vydavateľstve patriace Dj-ovi Hardwellovi – Revealed records. 

Tentokrát stavil karty na domáce legendy a môžeme prezradiť, že to nie je jeho posledný počin, ani v tomto roku. Postupne budú vychádzať jeho tanečné verzie slovenských a českých interpretov – legiend, ktorých kolekcia vo forme albumu sa objaví už pred letom budúceho roka.

YT Mark Voss feat. Karol Duchoň – V dolinách: https://youtu.be/2owCQFQKxzE?si=vYcO_S5GbhZlRChb
FB: https://www.facebook.com/djmarkvoss
IG: https://www.instagram.com/djmarkvoss/

Zdroj: TS
Foto: cover singla + fotky ( archív Mark Voss)