DJ Mark Voss mieri po českých rádiách aj do európskych!

Slovenský producent Mark Voss a aktuálne jedna z najväčších poľských popových hviezd Blanka, spojili svoje sily v skladbe Cara Mia

Blanka, ktorej popularita rýchlo stúpa od účasti minuloročnej Eurovízie, vydala na Valentína svoj najnovší singel Cara Mia. Pre remix novinky si vybrala nášho DJa Marka Vossa. „Som nesmierne rád a poctený, že som mohol spolupracovať s tak talentovanou poľskou speváčkou akou je Blanka. Keď som si prvýkrát vypočul jej chytľavý song „Cara Mia“, ihneď som vedel, ako bude v mojom podaní tento track vyzerať. Verím, že môj remix mnohých roztancuje a že nebude chýbať na žiadnej skvelej párty,“ vyjadril sa Mark k spolupráci. Remix je pre neho šancou zabodovať aj na medzinárodnej scéne. Verzia vyšla celosvetovo.

Slovenský producent má na svojom konte niekoľko úspešných hitov, vrátane notoricky známej „Borovičky“ (Cítim Vôňu Lesa) a remixu skladby V dolinách, ktorá sa stala hitom v českých rádiách minulý rok a ktorým vzdal hold legende slovenského popu, Karolovi Duchoňovi. Začiatkom tohto roka sa Mark predstavil vo vypredanej pražskej O2 Aréne na koncerte Dary Rolins, kde odpremiéroval tanečnú verziu jej známeho hitu Arabela. Reakcie fanúšikov na song počas show aj po nej boli fantastické. 

Blanka, celým menom Blanka Stajkow, je poľská speváčka a modelka, ktorá sa v roku 2023 zúčastnila Grand Finále Eurovízie (Eurovision Song Contest) so svojim singlom Solo a následne si ho obľúbili fanúšikovia po celej Európe, najviac však vo Švédsku, Litve, Českej republike a doma v Poľsku. Na tento úspech sa jej podarilo nadviazať singlami Boys Like Toys a Rodeo.

BLANKA – CARA MIA (Mark Voss Remix) na digitálnych službách: https://blanka.lnk.to/CaraMiaRMX

 Zdroj: Ts