Slovensko bude mať ďalšiu svetovú šou na ľade!

Na Slovensku sa chystá šou, akú ste ešte nevideli! Svetoznáma značka v podaní slovenských umelcov bude bombou, ktorá čoskoro vybuchne na ľade! Unikátny projekt zastrešuje spoločnosť Comunique, ktorá má na konte nesmierne úspešnú šou Máša a medveď na ľade. Tá sa hneď v prvom roku svojej existencie stala najpredávanejším podujatím na Slovensku.

Spoločnosť aktívne funguje od roku 2014. Vtedy sa začali vyjednávania s ruským štúdiom Animaccord, o získaní licencie na značku Máša a medveď. Za 5 rokov sa vypracovala na jediného producenta ľadových šou na Slovensku, úspešne prenikla na český aj poľský trh a predstavila šou v ďalších krajinách.

„V roku 2018 našu prácu ocenili aj vo svete, keď sa šou Máša a medveď na ľade dostala do úzkeho výberu najlepších svetových projektov v súťaži International Licensing Awards v kategórii Location based entertainment. Do užšieho výberu sa spolu s našou šou dostali aj také značkové projekty ako Pandora: World of Avatar, Star Trek – The Cruise či National Geographic Encounter,“ neskrýva radosť Mgr. Michal Vernarský riaditeľ spoločnosti.

Aktuálne je spoločnosť v aboslútne unikátnej pozícii nielen na Slovensku, ale aj v rámci európskeho a svetového meradla.

“Sme prvý a jediný producent ľadovej šou zo Slovenska. Navyše sme sa s týmto slovenským produktom dostali aj do zahraničia, kde sme na vysokej úrovni reprezentovali nielen seba a značku, ale aj našu krajinu a umelcov zo Slovenska a Česka. Úspechom je pre nás tiež to, že sme ako organizátor podujatí prenikli aj na poľský trh,” teší sa Michal Vernarský.

Vďaka produkcii veľkých šou si získala popularitu aj renomé a chystá ďalšiu veľkolepú šou!

„Hoci sme za veľmi krátky čas dosiahli veľký úspech, stále sa pozeráme do budúcnosti. Vďaka tvrdej práci sa nám podarilo vybudovať spoločnosť, ktorá si získala dobré meno nielen doma, ale aj v zahraničí. Rešpektujú nás najväčšie firmy a značky v zábavnom priemysle. V najbližšom období sa chceme sústrediť na posilnenie pozície na domácich trhoch – Slovensko, Česká Republika a Poľsko. Zároveň je našim cieľom aktívne vstúpiť na nemecký trh a pôsobiť tam ako organizátor podujatí,“ plánuje Michal Vernarský.

            Spoločnosť má na konte turné koncerty Boba Dylana, Whitesnake, Paľa Haberu, turné Mira Žbirka – Best of Video Tour a Symphonic Tour, šou Yamato – The Drummers of Japan, Piaf! The Show. Mášu a Medveďa videlo vyše 170 000 ľudí v 7-ich krajinách sveta. Okrem Slovenska a Českej republiky sme úspešne zvládli predstavenia v Poľsku, Srbsku, Chorvátsku, Slovinsku, Estónsku, Spojených Arabských Emirátoch a Indonézii. Názov pripravovanej šou zatiaľ organizátor nemôže prezradiť, sľubuje však veľkolepý zážitok.

Zdroj: TS