Unikátna šou Angry Birds on Ice je ideálnym darčekom pre deti aj dospelých!

Máte už kúpené vianočné darčeky? Ideálnym darčekom pre deti aj dospelých je nezabudnuteľný zážitok. Presne takým bude ľadová revue Angry Birds on Ice! „Šou, akú ste ešte nevideli“ v sebe spája krasokorčuľovanie, akrobaciu, parkour a ďalšie disciplíny, ktoré uvedú vás aj vaše deti do úžasu. Nenechajte si ujsť jedinečné predstavenia 25. januára 2020 v Steel Aréne v Košiciach a 1. februára 2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Veselý operenec Chuck už v novom videu pátra po hlavnom meste a hľadá zimný štadión. Chuck sa spolu s kamarátom Hatchlingom prídu 20. a 21. decembra ukázať do obchodného centra Eurovea. Deti sa s nimi môžu pofotiť a zasúťažiť si o vstupenky na ľadovú šou!

Ak si chcete oddýchnuť od starostí a vytrhnúť sa z bežného života, príďte si pozrieť šou Angry Birds on Ice. Na chvíľu sa spolu s našimi hrdinami ocitnete na vtáčej hore, kde sa práve v túto noc majú vyliahnuť malé vtáčatká. Spoznáte večne nahnevaného Reda, rýchleho Chucka a hladného kráľa prasiat Leonarda, ktorý si chce spraviť z vtáčích vajec praženicu. A to všetko naživo!

„Pri príprave šou sme stáli pred výzvou – mali sme spojenie korčuľovanie s cirkusovou akrobaciou. Príbeh Angry Birds je vlastne o tom, že hlúpe a nemotorné prasce sa snažia vtákom ukradnúť ich vajcia a preto sú nazlostení. Akrobati budú tie prasce, nebudú sa korčuľovať, ale vedia robiť akrobaciu a skákať na trampolínach. Korčuľovať budú vtáky, ktoré tak budú pôsobiť, že sú rýchlejšie. Chceli sme teda sme priniesť také Angry Birds, aby nesklamali očakávania divákov. Vtáky sú teda 3-rozmerné živé bábky vo veľkosti troch metrov, ktoré sa korčuľujú a rozprávajú. Táto výzva si vyžiadala za posledný rok veľa úsilia. Najskôr sme hľadali materiály, ako tie materiály použiť, ušiť ich, vymyslieť spôsob uchytenia na korčuliarov, ktorí sa museli naučiť v tom hýbať,“ vysvetľuje jedinečnosť šou režisér Juraj Benčík.

Týmto spôsobom ešte nikto neinscenoval ľadovú šou, je to úplne jedinečná a atypická technika. 14 obrovských figúrok sa na ľade hýbu, reagujú, rozprávajú a vyzerajú ako živé bytosti. Deti aj dospelí tak budú mať túžbu vidieť predstavenie nielen raz, ale niekoľkokrát.

„Je nesmierne dôležité, aby sa deti v súčasnej dobe naučili, že okrem digitálneho sveta existuje ešte jeden svet. Ten reálny. Aj keď je digitálny svet zaujímavý, pomaly ale isto začína byť preplnený. Pred obrazovkou trávi väčšina ľudí stále viac a viac času. Deti nie sú výnimkou. Tomuto trendu sa nevyhneme, ani ho nejdeme meniť. Môžeme deťom však ukázať, že krása a úžas existujú aj mimo obrazovky. Existujú aj bez filtrov a orezaní. Ponúkame alternatívu, ktorou je predstavenie Angry Birds on Ice. Rozprávka na ľade plná obľúbených postáv, ktoré deti poznajú práve z filmov a hier. Tentokrát ich však po prvý krát môžu vidieť naživo. Ide o istú formu divadla ozvláštnenú tým, že sa deje na ľade a vďaka skúseným akrobatom aj nad ním,“ pozýva na predstavenie Mgr. Michal Vernarský riaditeľ spoločnosti Comunique.

Veselý operenec Chuck v novom videu objavuje dominanty hlavného mesta a snaží sa dostať sa na Zimný štadión Ondreja Nepelu. Práve na tomto štadióne sa totiž 1. februára uskutoční veľkolepá ľadová revue Angry Birds on Ice. Ešte predtým sa prídu Chuck spolu s kamarátom Hatchlingom 20. a 21. decembra ukázať do obchodného centra Eurovea v Bratislave. Deti sa s nimi môžu pofotiť a zasúťažiť si o vstupenky na ľadovú šou.

Darujte svojim deťom jedinečný zážitok, na ktorý určite nezabudnú. Fantastickú ľadovú šou Angry Birds on Ice zastrešuje spoločnosť Comunique, ktorá od roku 2014 úspešne reprezentuje Slovensko v zahraničí. Na konte má aj megaúspešnú šou Máša a medveď na ľade. Teraz prináša veľkolepý zážitok v podobe ľadovej šou Angry Birds on Ice. Vstupenky na predstavenia 25. januára 2020 v Steel Aréne v Košiciach a 1. februára 2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/angry-birds-ice-2020/. Ďalšie informácie nájdete na www.angrybirdsonice.com. Nové video nájdete na  https://youtu.be/lW3IDqCZ4GY

Zdroj: NK Factory
Foto: Comunique