SLOVENSKÁ HEAVY METALOVÁ LEGENDA 80. ROKOV MAKAR ČUDRA HLÁSI NÁVRAT.

Úspešná slovenská heavy metalová kapela konca 80. rokov Makar Čudra so slávnym hitom Strigy na sabbath (https://www.youtube.com/watch?v=7b69awullJY), v ktorej začínali napríklad: muzikálový spevák Peter Slivka, gitarista Vlado „Jerzy“ Jurča (Slobodná Európa, Extip)  či kráľ šlágrov Otto Weiter, sa vracia na scénu. V novej zostave, s novým hlasom a okrem klasických hitov aj s novými metalovými peckami.

Kapela je ako po celú históriu vedená gitaristom a autorom všetkých skladieb „majstrom Makar Čudra“ Ivanom Kutným. Novým spevákom sa stal Harvey Havran (The Karnsteins, Daggerose, Bosorak, ex – Strygon), o druhú gitaru sa stará Rado Nedbálek (Braňo „Temo“ Černák & Temeraf, Janesession, ex – Strygon), basovú gitaru obsluhuje Vlado „VH – One“ Harasník (Janesession) a za bicie sa posadil Marek „Marc B.K.“ Kučera (Braňo „Temo“ Černák & Temeraf, The Karnsteins, Janesession, Daggerose, Tits of your girlfriend, ex – Extip).

Makar Čudra behom mesiaca jún nahráva nové EP, ktoré bude šíriť nie len na CD, ale aj na elektronických platformách. Behom leta sa objavia na pár koncertoch na Morave. Oficiálna domáca premiéra sa bude konať v bratislavskom Randal Clube 26.9. o 19 00 hodine.

Ďalšie informácie a kontakt pre usporiadateľov nájdete tu:
http://www.makarcudra.sk/
https://www.facebook.com/makarcudraheavymetal/
https://bandzone.cz/_113835

Zostava:

  • Ivan „Makar Čudra“ Kutný – sólová gitara, vokály
  • Harvey Havran – sólový spev
  • Rado Nedbálek – sólová gitara, vokály
  • Vlado „VH – One“ Harasník – basová gitara, vokály
  • Marek „Marc B. K.“ Kučera – bicie nástroje, vokály

Zdroj: TS