Slovanet TRAFO Parkotéka 2013 – 30. apríla v Mlynskej Doline.

Horúčavu do Mlynskej Doliny v Bratislave už tradične v posledný aprílový deň prinesie alternatívne rádio TLIS a Vysokoškolský klub ELAM, spolu s generálnym partnerom SLOVANET a s podporou agentúry Index Nosluš. Miesto konania – trafostanica a parkovisko za internátom Mladosť a vstup ako inak – free!

Event, ktorý je tu už pekných pár rokov a zažil dokonca aj minulý politický režim, sa uskutoční aj tento rok. Začíname legendárnymi Trafo hrami o 17tej, kde môžeš vyhrať skvelé vecičky od sponzorov akcie. O pol siedmej naštartujeme prvý djský set a tie budú pokračovať až do druhej hodiny rannej. O pol jedenástej sa dostaneme aj k našim headlinerom, ktorými bude po minuloročnom vystúpení B-Complexa opäť slovenská DnB špička. Všetko dokopy to vyzerá v lineupe nasledovne:

Slight & Olis Bakulu (Special place)
Lixx (SIGNAll_FM, djlixx.com)
Stroon (exitab)
Nasty Noise (Twisted, tlis.sk)
Jacek (tlis.sk)

Zábava však o druhej nekončí, po hudobných setoch sa presúvame na oficiálnu afterparty do Vysokoškolského klubu Elam, kde celý večer dorazí dvojica DnBio a Dj JACCOB.
Vstup na afterku bude 2€.

O financie sa ti postará žetónový systém, 1 euro = 1 žetón (odporúčame kúpiť 10 naraz, 11-sty je zdarma). Smädu a hladu k dispozícii budú dva vonkajšie  bary, občerstvenie a pípy s pivom, kde za pár žetónov zaženieš sucho v hrdle. Prebytočné žetóny môžeš utratiť na afterparty v ELAM-e, kde zábava pokračuje až do skorých ranných hodín.

Druhý deň je voľno, tak neváhaj a príď privítať letnú festivalovú sezónu na Slovanet TRAFO parkotéku!

Slovanet TRAFO parkotéka 2013
30/04/2013
Mlynská dolina/ Bratislava
Entry: Free

Zdroj: TRAFO