Megaúspech 1. ročníka Back to School: Festival si vychutnalo takmer 10 tisíc študentov!

Obrovský úspech oslavuje nový festival „BACK TO SCHOOL“, ktorý sa uskutočnil tento týždeň. Podujatie, ktoré okamžite získalo nálepku „sviatok slovenských študentov“, zaznamenalo na úvodnom prvom ročníku návštevnosť, blížiacu sa až k 10 tisícom. Najlepší študentský festival sa vráti pod okná slovenských internátov opäť o rok po letných prázdninách.

IMG_3229

Nový hudobný festivalBACK TO SCHOOL“ má za sebou svoj úvodný ročník. Začiatkom týždňa sa naň prišlo zabaviť niekoľko tisíc študentov, podľa organizátorov sa číslo blížilo až k 10 tisícom. V rámci prvého ročníka zabavil festival obyvateľov bratislavskej Mlynskej Doliny.

IMG_3314

Vďaka obrovskému úspechu a pozitívnym reakciám je však možné, že po najbližších letných prázdninách sa podujatie vráti pod okná slovenských internátov i v iných mestách, nielen v Bratislave. „Sme maximálne spokojní s tým, ako „BACK TO SCHOOL“ naštartoval svoju tradíciu. Atmosféra počas celého dňa bola úžasná, ľudia sa bavili a kapely odohrali prvotriedne koncerty!“ hodnotí spokojne organizátor akcie Juraj Cocher.

IMG_2884

Počas niekoľkohodinovej série koncertov v Mlynskej Doline si návštevníci zadarmo pozreli koncerty skupín Polemic, Billy Barman, AMO & Band, Vidiek, Talkshow, Bad Karma Boy a Trolejboys. „Výborný koncert! Bolo super, že v prvých radoch sme videli fanúšikov, ktorých sme si pamätali z nášho klubového turné z rôznych miest. Fajn pocit, vidieť ich všetkých takto pohromade, keďže sú to ľudia z rôznych miest,“ zhodnotil za kapelu Billy Barman frontman Juraj Podmanický.

IMG_2968

Ako si vychutnal šou na novom festivale headliner večera, kapela Polemic? „Bolo to skvelé! Ľudí bolo ako maku, ideálne počasie a o to lepšia atmosféra. Tak som sa na pódiu vyskákal, že ma ešte teraz achilovky bolia a chodím ako postihnutý, takže muselo byť fantasticky!“ spomína za celý Polemic so smiechom Braňo Bejzo Bajza.

IMG_3277

„Prvý ročník festivalu dopadol za nás úspešne a s jeho priebehom a organizáciou sme veľmi spokojní. Priamo počas festivalu sa nám do hry o luxusný Golden Space na bratislavských Mlynoch zapojili takmer 2 stovky ľudí,“ prezrádza hlavný partner podujatia Slovenská sporiteľňa, ktorá spestrila program festivalu súťažou o Golden Space.

IMG_3232

Banka prerobí jednu zo starších izieb na bratislavských Mlynoch a premení ju na nadštandardne zariadený Golden Space. Študent, ktorý zvíťazí v súťaži, ju bude môcť celý rok využívať! Do súťaže sa mohli zapojiť všetci návštevníci festivalu, ktorí majú alebo si otvorili priamo na mieste Space účet v Slovenskej sporiteľni. Výherca Golden Space-u sa bude žrebovať začiatkom novembra.

IMG_3136

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Ivan Draxler