Slnko, groovy, caipirinha – brazílska edícia Groovy Saturday tentokrát s Trotterom (BRA).

Keď sa hovorí o brazílskej groove scéne, mnohým znalcom ako prvé meno napadne Rodrigo Ulson aka Trotter. Tento rodák zo Sao Paula je známy hlavne ako DJ a producent, ktorý s jemu vlastnou ľahkosťou spája tropical s nufunkom a discom a ako jeden z mála dokáže svojimi setmi dokonale podškrtnúť festivalovú aj klubovú atmosféru silnými beatmi a hypnotickými groovami s bezchybnou technikou mixovania. Svoju predstavu o funku s brazílskou príchuťou vám predstaví už túto sobotu 15. augusta v Nu Spirit Bare!

Trotter2

Trotter nie je žiadnym nováčikom na DJskej scéne. Jeho releasy, ktorých je už mimochodom viac ako 100, môžete nájsť pod takými labelami ako Fort Knox Recordings, Royal Soul Records, Timewarp Music či Universal a so železnou pravidelnosťou sa objavuje aj na takých festivaloch ako Burning Man či Boom Festival. Tento rok sa už európskemu publiku predstavil aj na známom maďarskom festivale Ozora a odtiaľ jeho kroky budú smerovať práve do Viedne a Bratislavy.

Jeho sobotňajšia návšteva nebude tou prvou v Bratislave. Fanúšikovia groovy hudby  ho mali šancu vidieť v Nu Spirit Clube už pred pár rokmi spolu so Shantisanom, ktorý sa u nás cíti rovnako doma ako v domovskej Viedni, a Kinetom, ktorý sa o jeho support postará aj túto sobotu. Aké juhoamerické hudobné tromfy vytiahne z rukáva Trotter tentokrát, si overíte už o pár dní v Nu Spirit Bare na Medenej 16!

EVENT: https://www.facebook.com/events/1029256067114777/

Zdroj: Nu Spirit