Živé utorky v Nu Spirit Bare naštartuje Milo Suchomel a Gypsy jazz!

Bratislavský Nu Spirit Bar štartuje novú hudobnú sériu. Vždy v utorok sa v tomto intímnom, priam až obývačkovom prostredí predstaví niektorý  z domácich interpretov. Živé utorky odštartuje 5. Marca Milo Suchomel so svojim kvintetom.

Saxofonista Milo Suchomel je príslušníkom silnej jazzovej generácie štyridsiatnikov. Je zakladateľom a umeleckým riaditeľom festivalu Gypsy Jazz a v takomto duchu sa bude niesť aj jeho utorkový koncert. Sprevádzať ho budú Eugen Vizvary na klávesoch, David Hodek na bicích, Richard Csino na base a Pavel Bereza na gitare.

„Dnes sa na internete dá zohnať zadarmo hociaká hudba sveta, ale koncert je jedinečný zážitok, pri ktorom musíte byť,“ hovorí Rado Tomek aka DJ Kinet z Nu Spirit Baru. „Sme radi, že sa do baru vracia živá hudba. Koncerty v tomto malom priestore vedia mať magickú atmosféru a naša ambícia je dosiahnuť ju každý utorok.“

Na ďalších vydaniach Živých utorokov sa v marci ešte predstavia 12.3. Silvia Josifoska  a jej Blues Laboratory a 26.3. trio Nikitin/ Rigó/ Štubniak, ktoré sa bude venovať skladbám jazzových velikánov 60. rokov. Utorkové koncerty nebudú obmedzené len na jazz, už čoskoro sa môžete tešiť aj na iné štýly.

Kapacita Nu Spirit Baru, ktorý nájdete na Medenej 16, je limitovaná, a preto organizátori odporúčajú kúpiť si lístky v predpredaji v sieti Ticketportál. Koncerty sa začínajú o ôsmej večer. 

Zdroj: TS