Skvelý Bottled in England v Bratislave!

Elektronické duo dánskej z Kodane hrá živý energický, korenistý a euforický drum & bass a dubstep. Po pol roku sa vracia do Bratislavy a spolu s ďalšími hudobníkmi a spevákmi vystúpi v Ateliéri Babylon.

Duo Bottled in England tvoria dvaja mladí muži, charizmatický frontman Daniel Vognstrup, ktorý sa stará o basy a elektroniku a bicie má na starosti August Dyrborg. V roku 2010 sa rozhodli, že budú spolu hrať.

Tak v marci roku 2010 nahrali zopár trackov, ktoré uploadli na internet pod názvom „You Know it’s True When they Say it’s Bottled in England“. Nachádzali sa tu songy ako Bombs, Golden Goal and Scream.

Sú jednou z mála kapiel, ktorá vlastne hrá drum and bass a dubstep naživo. Podľa tých, čo mali tú česť chalanov vidieť hrať, sa môžeme tešiť na vzácnu a obdivuhodnú akciu. Bicie, basy a elektronický zvuk – to je všetko, čo títo dánski páni potrebujú na to, aby predviedli svoju live dnb a dubstep šou.

19teho augusta, po dánsko-poľskom turné, im vyšlo prvé EP Believe the hype. Nahrávka v podobe vinylu a downloadu bude dostupná exkluzívne na ich koncertoch.

Vo štvrtok 20. decembra pricestujú Bottled in England do Bratislavy spolu s ďalšími hudobníkmi a spevákmi, s ktorými momentálne brázdia európske kluby.

Afterparty až do rána zabezpečia Nudance djs.
Lístky si zakúpite na mieste za 5 eur.
Facebook link https://www.facebook.com/events/124058767749888/

More videos and info: https://bottledinengland.com/

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1276277″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

 Zdroj: Nudance