Skupina Peter Bič Project sa chystá na jesenné koncerty.

Skupina Peter Bič Project mala v apríli odštartovať svoje „ Labyrint Tour“, ale ako jedna z prvých skupín musela presunúť svoje koncerty kvôli pandémii korona vírusu.

„ V zásade sa nič nemení, my sme už turné mali nachystané na jar. Všetko sme mali pripravené, možno niečo pribudne, ale nechcem prezrádzať. Viki poriadne cvičí na trúbku, takže veríme, že to všetko vyjde“ hovorí Peter Bič. „Trúbka je občas náladová, ale mňa to s ňou stále baví, teším sa , že si budeme môcť spolu zahrať, tešíme na ľudí “ dodáva so Viktória Vargová.

Zmena nastala akurát v Košiciach, lístky ostávajú, miesto sa mení. Pretože už bolo vypredané, a keďže sme na domácej pôde, ľudia nám písali, že sa chcú dostať na náš koncert, tak sme sa rozhodli koncert presunúť do väčšieho priestoru. A to do Kunsthalle. A to je fajn správa, hovorí na margo zmeny miesta Peter Bič.

Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nesúhlasu so zmenou miesta, môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí, prípadne sa informovať na www.predpredaj.sk

V lete by sme sa chceli venovať už aj novým skladbám, máme zarezervované štúdio, budeme sa venovať nahrávaniu. Verím že to dopadne opäť skvelo.“ Skladby ako Láva, Nedívaj sa tak, Nedívaj sa tak, Z výšky, Tichá pieseň, Čoskoro či stále aktuálne najhranejšia slovenská skladba v rádiách,  STOJ, zaznejú určite aj na jesennom Labyrint Tour 2020.

Zdroj: TS