Skupina Korben Dallas odohrá koncert s Andrejom Šebanom!

Andrej Šeban si po rokoch opäť zahrá so slovenskou rockovou kapelou. Ako špeciálny hosť bratislavskej skupiny Korben Dallas odohrá v utorok 31. júla v štúdiu č. 5 Slovenského rozhlasu piesne z debutového albumu Korben Dallas Pekné cesty, ktorý bol kritikmi nominovaný na cenu Radio_Head Award za najlepší album minulého roka. S Korbenmi bude hrať aj pravidelný hosť skupiny Ľuboslav Petruška z Chiki liki tu-a.

Korben Dallas absolvovali koncertnú premiéru v apríli 2010. Odvtedy odohrali niekoľko desiatok koncertov, vrátane vystúpení na festivaloch Pohoda a POKE, či na odovzdávaní Radio_Head Awards. Na jar tohto roku odohrali spoločné slovenské turné s americkou pesničkárkou Jess Klein. Tesne pred koncertom v rozhlase ich čaká vystúpenie na festivale Žákovic Open, po ňom smerujú na Besedu u Bigbítu v moravskom Tasove.

Korben Dallas

Andrej Šeban sa v poslednom období sústredil najmä na sólové vystúpenia, v posledný júnový deň však vystúpil na banskoštiavnickom festivale Jazznica spolu s Oskarom Rózsom a Martinom Valihorom. V posledný deň mesiaca júl zas bude hrať s Korben Dallas. Koncert sa začína sa o 20:00, vstup je voľný do naplnenia kapacity sály. Koncert je súčasťou programu Pohoda_FM Live, v rámci ktorého Rádio_FM už 6 rokov vysiela živé prenosy profesionálne zrealizovaných koncertov slovenských a českých skupín s voľným prístupom publika do koncertnej sály.

Korben Dallas sú: Juraj Benetin (spev, gitara), Lukáš Fila (basgitara), Ozo Guttler (bicie) a pravidelný hosť Ľuboslav Petruška (gitara, spev)

https://www.andrejseban.com/
https://www.facebook.com/korbenband

Zdroj: manažér Korben Dallas
Publikoval: Redakcia GREGI.NET