Skupina INSTINCT má nový lyric videoklip k piesni Zázrak.

Zázrak, pieseň, ktorá vylepší deň každej žene! Tak sa dá jednou vetou opísať skladba, ktorú ste už mali možnosť počuť na turné kapely INSTINCT, ako predskokanovi skupiny ELÁN.

Pieseň zožala na každom koncerte veľký úspech, preto sa chlapci rozhodli, že sa objaví aj na ich debutovom albume.

Autorom textu je opäť Ján Miľovčík, ako aj u predchádzajúceho singla  Dozadu. „Tento text napísal niekedy veľmi dávno a ja som ho náhodou našiel na jeho blogu. Zaujal ma, lebo taký  sme ešte nikdy nemali a hneď ma napadla v hlave aj melódia. Chytil som do ruky gitaru a pieseň bola na svete“, hovorí gitarista Miro. „Chlapcom v kapele sa text zo začiatku zdal až príliš sladký, ale pozitívne reakcie ľudí na koncertoch nás presvedčili túto skladbu nahrať“.  S produkciou im už tradične pomohol Randy Gnepa. Nový singel Zázrak predstavujú s kreatívnym lyric videom, s ktorým sa vyhral Laco Rychtárik.

Kapelu Instinct, ktorú tvoria spevák Lukáš Ciho, gitarista Miro Maršík, bubeník Ondřej Simon a basgitarista Martin Havelka postihla na konci minulého roka nešťastná udalosť, keď im zo skušobne niekto ukradol podstatnú časť aparatúry. Vďaka obrovskej podpore svojich fanúšikov, ktorí kapele pomohli, dnes chlapci začínajú znova skúšať a pripravovať sa na letné koncerty.

Najbližsie ich môžete vidieť naživo už 27.5.2017 na akcii Bažant na Mlynoch v Bratislave.

Zoznam koncertov a ďalšie informácie o kapele nájdete na ich stránke www.instinct.sk

Zdroj: Warner Music