Skupina Gladiator oslávi 20 rokov aj s legendárnym Bobanom Markovičom!

Gladiator oslavuje 20 rokov existencie a už teraz je isté, že to bude zážitok, ako sa patrí. Ich veľkolepé turné VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR prebehne od 4. do 9. októbra a okrem samotných „oslávencov“ nebude chýbať viacero zvučných mien. Prvým ohláseným hosťom je legendárna balkánska kapela Bobana Markoviča!

Slávna kapela Boban i Marko Markovic Orkestar, ktorá už niekoľko rokov zabáva svojich fanúšikov chytľavými srbskými ľudovými rytmami dokáže na svojich koncertoch vždy vyčariť skvelú atmosféru a ani tentoraz to nebude inak. Boban Markovič so svojou kapelou hráva asi tak dlho ako samotná skupina Gladiator, spolu sa vypracovali na jednu z najznámejších balkánskych skupín. V roku 2002 sa k ním pridal aj Bobanov syn Marko, ktorý predtým trénoval aj desať hodín denne, aby sa vypracoval medzi skutočnú špičku.


„Na Bobana i Marko Markoviča sa samozrejme tešíme aj my. Už som videl ich vystúpenie a bolo perfektné. Ich koncerty majú neopakovateľnú atmosféru a dokážu ľudí dostať do varu,“ hovorí nadšený „gladiator“ Georgio Babulic.

Skupinu preslávila najmä hudba z kultových filmov Emira Kusturicu, popredného balkánskeho režiséra svetového formátu. Ich hity ako „Bubamara“ , „Kalashnikov“ , či „Whisky Coca Cola“ zabávajú ľudí všetkých vekových kategórii a zľudoveli už aj na Slovensku, kam sa kapela s radosťou vracia. Teraz si zahrajú s už dvadsaťročným Gladiatorom a bude to oslava, na ktorú sa nezabúda. „Som rád, že ideme na spoločné turné s touto európskou legendou a môžem prezradiť, že sa pripravuje aj jedno spoločné prekvapenie,“ prezrádza ďalej Georgio. Ich spoločné VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR prebehne až v šiestich slovenských mestách. Začne sa 4. októbra v Bratislave, pokračuje v Prievidzi, Nitre, Martine, Košiciach a ich jedinečná koncertná šnúra sa uzavrie 9. októbra v Humennom.

Vstupenky za fantasticku predpredajovú cenu 5EUR dostanete v sieťach Ticketstream a Ticketportal.


Kompletný program VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR:
4.10. 2011 – Bratislava : Hala Pasienky
5.10.2011 – Prievidza : City Aréna
6.10.2011 – Nitra : hala Klokočina
7.10.2011 – Martin : športová hala Podháj
8.10.2011 – Košice : Cassosport
9.10.2011 – Humenné : Športová hala Ultras
Jednotný začiatok koncertov o 19:00hod.

Glatiator Tour

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET