Hody Trebatice budú tento rok trojdňové, zahrajú HEX, Gladiator aj Zuzana Smatanová!

Festival Hody Trebatice vypukne 18. až 20. augusta 2023! Na Motokárovej dráhe v dedinke neďaleko Piešťan zahrajú kapely HEX, Gladiator, Slobodná Európa, AYA, Smola a Hrušky, český pesničkár Pokáč aj speváčka Zuzana Smatanová, ktorá má v kapele novinku! Hody budú tento rok dokonca trojdňové. Do Trebatíc pozývajú organizátori fanúšikov zo zrušeného festivalu v Jaslovských Bohuniciach, stačí sa preukázať pôvodnou vstupenkou. Príďte zažiť super atmosféru, kolotoče aj skvelú gastrozónu, brány festivalu sa otvárajú o 14:00 hodine!

Hody Trebatice ponúkajú už tradične super zábavu, atrakcie aj sprievodný program pre celú rodinu. Fanúšikovia sa môžu tešiť na trojdňový maratón dobrej hudby všetkých žánrov a skvelú atmosféru.

„Pridať tretí deň sme sa rozhodli minulý týždeň, a to z dôvodu zrušenia festivalu v Jaslovských Bohuniciach kvôli nepriaznivému počasiu. Fanúšikovia, ktorí majú zakúpené vstupenky do Jaslovských Bohuníc, ich môžu použiť v Trebaticiach. Práve preto sme do Trebatíc pridali koncerty skvelej speváčky Zuzany Smatanovej a skupiny Smola a Hrušky. Takže budeme žúrovať a baviť sa úplne celý víkend,“ pozýva organizátor festivalu Dušan Drobný.

Tento rok príde na Hody Trebatice aj český hosť! Na festivale vystúpi obľúbený pesničkár Jan Pokorný alias Pokáč, ktorý hrá na gitaru a ukulele. Fantastickú atmosféru vytvoria kapely HEX, Gladiator, Slobodná Európa, AYA, Smola a Hrušky, Alkehol, Bullet Holes, Duchoňovci či Cico Band. Pre malých pripravili organizátori špeciálny detský program. V rámci neho vystúpia v nedeľu bosorky z Veľkého Klíža, ktoré zaspievajú aj úspešnú  skladbu od kapely Heľenine Oči. Na festival sa teší aj charizmatická speváčka Zuzana Smatanová, ktorá má v kapele novinku!

„Hody v Trebaticiach sú jedna z mojich najobľúbenejších akcií v lete. Aktuálne mám s kapelou vynovený program, hrám tohtoročné nové single Tajomstvo aj Gravitácia. A samozrejme aj staré pesničky, ktoré ľudia veľmi dobre poznajú. Máme v kapele nového klávesáka, tak sa tešíme, že zažíva s nami prvé festivalové leto. Pripravujem v štúdiu nové pesničky, ktoré fanúšikom do konca roka ešte predstavím,“ teší sa Zuzka Smatanová.

Nenechajte si ujsť skvelú zábavu a zmes všetkých hudobných žánrov 18. až 20. augusta 2023 na Hodoch Trebatice. Čakajú vás kolotoče a fantastická gastrozóna. Brány festivalu sa otvoria v piatok o 14:00 a uzavrú sa v nedeľu o 23:30. Možnosť stanovania je rovnako ako aj minulý rok na parkovisku a je bezplatná. Upozorňujeme však návštevníkov, že stanovanie je na vlastnú zodpovednosť. Permanentka na tri dni bude na mieste konania stáť 25 eur, za jeden deň zaplatíte 20 eur a ZŤP 15 eur. Vstupenky na festival si môžete kúpiť v sieti Prepredaj.sk https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/trebaticke-hody-2023/,  Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event/TREBATICKE-HODY a na Obecnom úrade Trebatice a v kaviarni Lokáll v Piešťanoch. Aktuálne informácie nájdete na https://www.hodytrebatice.sk/ a na  facebookovej stránke https://www.facebook.com/hodytrebatice/

Zdroj: NK Factory