Skunk Anansie oslávi v Bratislave 25. narodeniny skvelým koncertom!

Populárni britskí rockeri Skunk Anansie mieria na Slovensko. Uprostred leta oslávia s fanúšikmi v Bratislave štvrťstoročnicu na scéne a predstavia im album najväčších hitov 25LIVE@25. Razantný zvuk, ostré gitary, hluk, emócie a harmónia sú identickou črtou tejto originálnej skupiny s charizmatickou speváčkou Skin. Bratislava sa teda môže tešiť na ich kombináciu rôznych štýlov od hard rocku cez punk až k melodickému popu. Nenechajte si ich ujsť už 1. augusta 2019 v Majestic Music Club-e!

V Bratislave vystúpi kultová britská kapela Skunk Anansie! Sľubuje, že so slovenskými fanúšikmi oslávi svoje 25-te narodeniny naozaj veľkolepo. Tešiť sa môžu na naozaj originálnu šou!

„Myslím, že rock je u vás veľmi populárny, čo ma naozaj teší. Zahráme najväčšie hity našej kariéry, predovšetkým skladby z albumu 25LIVE@25. Verím, že to spolu riadne roztočíme,“ vraví charizmatická speváčka kapely Skin.

Skunk Anansie sú dnes už skutočným pojmom. Kapela známa kvalitnou tvorbou patrí medzi elitu hudobnej scény už od svojho vzniku v druhej polovici 90. rokov. Na bratislavskom koncerte nebudú chýbať ani hity ako Weak, My Ugly Boy, Hedonism, Secretly, Selling Jesus, Charlie Big Potato a mnoho ďalších.

„Pre túto super formáciu je charakteristická kombinácia rôznych štýlov od hard rocku cez punk až po melodický pop. Razantný zvuk, ostré gitary, hluk, emócie a harmónia sú pre ňu absolútne charakteristické. Ich album best of hitov, ktorý predovšetkým plánujú u nás zahrať, vznikol počas posledného turné v roku 2016, ktoré bolo veľmi úspešné a väčšinou vypredané. Fanúšikov teda čaká tradičná energická šou. Očakávame veľký záujem,“ uzavrel Marián Hotový zo spoločnosti Czechoslovak Music Factory, ktorá tento koncert prináša.

Skunk Anansie vystúpia v Bratislave 1. augusta 2019 v Majestic Music Club-e! Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal (https://www.ticketportal.sk/event/SKUNK-ANANSIE).

Zdroj: TS