Skok z výšky: 20. októbra v Mestskom divadle DPOH!

Do Mestského divadla P. O. Hviezdoslava príde 20. októbra skvelá one woman show úžasnej Evy Pavlíkovej v hlavnej úlohe s názvom Skok z výšky. Jej postava – päťdesiatnička Leslie je vzorná matka, poslušná dcéra, obetavá manželka, spoľahlivá priateľka… teda taká ako väčšina z nás.

Na prelome životného jubilea začne bilancovať svoj život, aby zistila, že doteraz stále žila len život niekoho iného. S nadhľadom a štipkou sebairónie rekapituluje svoj príbeh, s divákmi vedie interaktívny dialóg plný smiechu, ale možno i sĺz. Viac informácií o predstavení aj s video ukážkou na www.mdpoh.sk

Ako by ste charakterizovali vašu postavu v predstavení Skok z výšky?
Leslie, moja postava, je päťdesiatnička, ktorá bilancuje život, a zistí, že doteraz stále žila život niekoho iného. A konečne nastal čas začať žiť ten svoj. Ale resumé hry je, že mnohé ženy nečakaj od svojich partnerov, detí, rodiny žiadne materiálne dary, kožuchy, autá, voňavky, ale najkrajším darčekom pre mnohé z nás je obyčajné slovíčko – mám Ťa rád, ľúbim Ťa… Samozrejme okrem zlatokopiek. Pre tie je najdôležitejšia kabelka LV, ale to ani ja a ani mnohé z nás nie sú.

Máte s ňou niečo spoločné?
Raz som sa spýtala kamošky, že čo dostala k 50. Narodeninám a ona mi povedala – nechcem nič, len jedno pekné slovo. Tak taká je aj moja hrdinka a asi aj ja.

Ty sama lietaš vo výškach často ?:)
Čo sa týka výšok… nemám z nich strach. Rada lietam v oblakoch, aj keď niekedy tie pády ukrutne bolia J Ale som smelé dievča.

Zdroj: DPOH