Sima Martausová má krásnu novinku „Čaro obyčajných vecí“!

Sima Martausová predstavila novinku „Čaro obyčajných vecí“. Je o ľuďoch, ktorí ju ovplyvnili a ktorí majú pre ňu mimoriadne čaro. Zaujímavé je, že takmer všetci z nich dokonca účinkujú v jej novom klipe!

Simini fanúšikovia tak majú jedinečnú príležitosť vidieť „obyčajných neobyčajných“ ľudí, ktorí prispeli k formovaniu jej očarujúcej osobnosti. Pieseň je netradičná aj v tom, že Simu po celý čas sprevádza saxofón. Vypočujte si novinku „Čaro obyčajných vecí“ a nenechajte si ujsť ani sériu vianočné koncertov, ktoré nazvala podľa tejto piesne!

Sima Martausová každou jednou pesničkou ospevuje  krásu bežných radostí. Nový singel pokračuje v tomto trende a dokonca ho aj nazvala „Čaro obyčajných vecí“.

„Táto skladba vznikla po tom, čo som si pár dní v hlave akoby „premietala videoklip“, v ktorom som si pripomínala niektorých ľudí, ktorých som v živote stretla a zanechali vo mne istú stopu. Je teda o obyčajných ľuďoch, ktorí majú pre mňa neobyčajné čaro. Je o bežných krásnych veciach a momentoch. Práve tie sú totiž pre mňa tie najkrajšie,“ vraví Sima Martausová.

Pesnička je netradičná v rámci Siminej tvorby z viacerých dôvodov. Jedným z nich je i sprievod.

„Čo je pre mňa ešte zaujímavé pri tejto piesni je to, že počas celej skladby znie aj saxofón, na ktorý hrá saxofonista, môj kamarát Michal Žáček. Preto tú pieseň vnímam trošku aj ako taký duet mňa a jeho,“ dodáva s úsmevom Sima.

Pesnička už má aj invenčný videoklip. Nevystupujú v ňom žiadne celebrity, ale ľudia, ktorí sú pre Simu dôležití.

 „Do klipu som oslovila priamo tých ľudí, o ktorých som tú pieseň zložila. Už keď som ju skladala, tak som mala predstavu, že by sa mi páčilo, keby boli vo videoklipe reálni ľudia, o ktorých tá pieseň je. Podarilo sa mi prehovoriť skoro všetkých, akurát možno len jedna výnimka tam je, keď sme oslovili náhradníka,“ uzatvára Sima Martausová.

Pozrite si teda klip „Čaro obyčajných vecí“ a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí ovplyvnili Simu Martausovú. Link je tu: 

Sympatická hudobníčka v týchto dňoch chystá aj šnúru vianočných koncertov, ktorú nazvala podľa tejto novinky. Lístky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/sima-martausova-caro-obycajnych-veci-tour-2018/).

Sima Martausová a jej „Čaro obyčajných vecí“
3.12.2018   Bratislava – Športová hala Pasienky
10.12.2018 Košice – Spoločenský pavilón
18.12.2018 Žilina – Tennis Point

Zdroj: Propaganda House