Signature prinášajú rockový Halloween! 

Fanúšikovia rocku, hororu a zábavy až do rána, zbystrite svoju pozornosť! Oslávte Halloween štýlovo – s kapelou Signature!

Posledný piatok v mesiaci október sa bude oslavovať sviatok Halloween a my v Bratislave to pojmeme v rockovom štýle. Pripravte si masky a make-up, a nalaďte sa na príval kvalitnej hudby.

Halloween3

Signature ako organizátori to do Randalu nebudú mať ďaleko. Aktuálne makajú na novom albume, z ktorého určite predstavia niektoré kúsky. Ak ste ich dlhoroční fanúšikovia, nebojte sa, sľúbili aj staré dobré „hitovice“.

To ale nebude všetko. Z mesta Martin prídu až dve kapely – Horska Chata a Problem, a my vieme, že vás nudiť nebudú. Chatári donesú aj čerstvý vietor a Problem vie, ako spojiť punk-rock a screamo.

Halloween1

Štvoricu uzatvára Asenth – nová čertovská úderka z Bratislavy, ktorá vzišla z dymiacich trosiek iných projektov. Výsledok reinkarnácie je viac než dobrý, do bubnov tlčie malý satanášik. To musíte vidieť!

„Halloweensku zábavu organizujeme už po piaty raz a každý rok sa nám podarí prilákať stovky ľudí v maskách – máme skalných návštevníkov, ale aj stále nové a nové tváre,“ hovoria bratislavskí rockeri Signature.

Halloween2

Stretneme sa už tradične v starom známom Randal Clube, párty začne 31. októbra o 19:00, a pred vstupom si pripravte vstupné 5 eur a úsmev na tvári.

Na bráne okrem náramku na ruku dostanete uvítací panák niečoho tvrdého, a prvých 50 masiek dostane tematický odznak od Len Tak Dizajn.

Viac info na FB evente https://www.facebook.com/events/368550226637525/ alebo na https://www.facebook.com/signaturerocks.

Halloween

Zdroj: Organizátor