Bratislavskí rockeri sa spojili, aby prevalcovali československé kluby.

Mofokiller a Signature vyrážajú na spoločné česko-slovenské TOUR 2016. Ambiciózni rockeri, ktorých môžete poznať zo slovenských klubov alebo aj rádiového éteru,  vyrážajú dnes na koncertnú šnúru s dvanástimi zastávkami.

„Začíname už tento piatok na domácej pôde. V bratislavskom Randal Clube odpálime veľkú párty, na ktorú všetkých srdečne pozývame. Ako hostí sme si na tento koncert pozvali dve výborné kapely, košických grunge-metalových SIX BETWEEN a bratislavský stoner-sludge LYSSETE,“ spresňuje Matúš Cíger z Mofokiller.

Mofokiller pritom len nedávno dohrali turné k svojmu debutovému albumu Väzby, ktorý vyšiel minulý rok. „2015 bol divoký – vydali sme album, zahrali sme si s Faith No More v Bratislave a na jeseň išli na turné, ktoré sme si zorganizovali sami a dopadlo to dobre. Tento rok robíme na novom albume, ale hranie sme nechceli vynechať. Preto sme sa dali dokopy s chalanmi zo Signature,!“ reaguje Ivo Machalík, basák Mofokiller.

Promo Foto Mofokiller

Spojenie týchto dvoch kapiel pritom nie je náhodou. Obe hráva vo svojej rotácii rádio Zdroj a kapely sa poznajú.

„S chalanmi z Mofokiller sme dlhoroční kamaráti. Naše kapely na sebe tvrdo makajú a snažia sa odohrať čo najviac zmysluplných koncertov. Zorganizovať dobré turné nie je vôbec jednoduché. Preto sme sa spojili. Veríme, že nám to spolu bude fungovať,“ reaguje Miroslav Poláček zo Signature.

Promo Foto Signature

Mofokiller & Signature Tour 2016:

4.3. BRATISLAVA – Randal Club +Six BetweenLyssete
5.3. TRNAVA – ArtClub + Six Between
18.3. PREŠOV – Pumpa music club
19.3. KOŠICE – Colloseum + Six Between
26.3. TRENČÍN – Lúč
2.4. ŽILINA – Kolečko + Jamming with the devil
8.4. BRNO – M13
9.4. PRAHA – Barrock
15.4. OSTRAVA – Chlív
16.4. NITRA – Čudný Pohľad + Underdose
29.4. BRATISLAVA – British Rock Stars
30.4. KANIANKA – Rock Fest
Signature od roku 2008 poznajú fanúšikovia rockovej hudby na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a Rakúsku. Na konte majú 8 videoklipov, jedno EP a  album Neviditeľní z roku 2015, ktorý podporia aktuálnym turné.  Ich tvorbu ste mohli počuť na rádiách Rocková republika, Aligátor, Slovenskom rozhlase, či vo videokompilácií pre RedBull motocross. Aktuálne pripravujú nový videoklip.

Bratislavská kapela Mofokiller vznikla v roku 2006 v Prievidzi. Na konte má dve EPčka a v máji 2015 jej vyšiel debutový album „Väzby“. Mofokiller predskakovali legendárnym FAITH NO MORE na ich bratislavskom koncerte a na jeseň roku 2015 absolvovali úspešné turné po slovenských kluboch. Singel Čierny Dym bol nasadený ako Pecka týždňa na rádiu Rocková Republika. Momentálne v rádiovom éteri môžete počuť ich aktuálny singel Démon Noci.

Links:
https://www.facebook.com/mofokiller
https://www.facebook.com/signaturerocks

Plagat Tour 2016

Zdroj:  Matúš Cíger
Foto Mofokiller: Anton Kajan
Foto Signature: Kristína Botlová