Sigma na Beats for Love! Svetové meno mieri v lete do Ostravy.

Usporiadateľský tím najväčšieho festivalu v srdci Európy, Beats for Love, zverejnil doposiaľ najväčšieho a najznámejšieho vystupujúceho za dobu svojej existencie. Už toto leto sa v Ostrave objaví svetoznámy a veľmi populárny projekt Sigma, ktorý vystúpi s DJ setom!

Nobody To Love, Coming Home, Changing alebo Glitterball, to sú len vybrané názvy megahitov, ktoré hrajú rádia a hudobné televízie po celom svete, a ktoré valcujú priečky všetkých hitparád. Za všetkými stojí práve projekt Sigma z Veľkej Británie, ktorý sa na tanečnej scéne objavil v roku 2006. Celosvetovú obľubu získal hlavne svojím hitom Nobody To Love a zbúral všetky rebríčky vrátane UK single chartu.

Toto duo v zložení Cameron Edwards a Joe Lenzie už spolupracovalo s menami ako DJ Fresh, Ella Eyre, Rita Ora alebo Ella Henderson a remixovalo tiež skladby pre také mená ako Ellie Goulding, Eric Prydz či Groove Armada. Na Beats for Love bude jedným z hlavných headlinerov celého festivalu a vystúpi na Drum and Bass stagei. Zároveň to nie je ani z ďaleka posledné veľké meno tohto ročníku a fanúšikovia Beats for Love sa môžu tešiť na mnoho ďalších skvelých mien, pretože tohtoročný line-up bude minimálne dvojnásobne silnejší oproti minulému roku!

Organizátori taktiež v priebehu ostatných týždňov zverejnili množstvo mien českých, slovenských a poľských headlinerov. V lete vystúpia v areáli bývalých koksovní a oceliarní Dolné Vítkovice napríklad Rido a Forbidden Society, ktorí patria medzi absolútnu producentskú špičku českej DnB scény a vo veľkej miere sa presadzujú aj v zahraničí. Nebude tu chýbať ani niekoľkonásobný najpopulárnejší DnB DJ ČR Pixie. Na house stagei sa objavia legendy, ktoré stáli pri zrode tanečnej kultúry v Českej republike a sú majstrami tohto štýlu ako Chris Sadler, DJ Tráva či Michael C. EDM & Trance stage pre zmenu predstaví exotické duo žijúce v Prahe Bona Finixy & Tripmaina a ostravského Martina Grednera.

Jedna z ďalších noviniek ročníka 2016 bude Live stage, kde sa objavia elektronické kapely a live projekty. Zatiaľ bol zverejnený projekt Malalata, ktorý je synonymom pre jedinečnú fúziu balkánskych beatov, cigánskej muziky, mexickej cumbie a karibského reggae. Poľské duo RSS Boys a kapela WWW Neurobeat, ktorá vyniká elektronickými podkladmi, živou manipuláciou Korg padmi, klávesmi, elektronickými perkusiami a sprievodom bubeníka Pavla Fajta.

Ani na tomto ročníku nebudú chýbať stage pre štýly Techno, Breakbeat a stále populárnejší Hardcore a Hardstyle. Na Techno stagei sa objaví projekt Underground children v zložení Detrik a Pavel Krejdl, ktorý je jednou z najväčších osobností a stálic českej techno scény. Českými headlinermi budú aj Ravic, alebo v Nemecku žijúca K.Sandra. Hudobné pódium pre Breakbeat ponúkne milovníkom tohto štýlu českú rodáčku žijúcu v UK Mini da Minx a ostravského patriota Lauteka. A konečne na Devastator HC/HS stagei sa predstaví veľmi populárny projekt Hungry Beats.

Aktuálna cena lístkov v predpredaji je 300 KČ + poplatky sprostredkovateľa a bude aktuálna do konca marca alebo vypredania tejto vlny. Lístky zakúpite na portáli Ticketstream. Všetky informácie nájdete na webe www.b4l.cz alebo na Facebooku www.facebook.com/beats.for.love.

POTVRDENÉ MENÁ BEATS FOR LOVE 2016: SIGMA (UK), Audio (UK), Eskei83 (GER), Felix Kröcher (GER), Mike Candys (SUI), Prok & Fitch (UK), Stanton Warriors (UK), Bon Finix & Tripmain, DJ Tráva, Forbidden Society, Hungry Beats, Chris Sadler, K.Sandra, Lautek, Malalata (SVK), Martin Gredner, Michael C, Mini da Minx (UK), Pixie, Ravic, Rido, RSS Boys (POL), Underground children, WWW Neurobeat

unnamed-14

Zdroj: Beats for Love