Nejlepší beatboxer světa Beardyman vystoupí na festivalu Beats for Love!

Pořadatelé tanečního festivalu Beats for Love Pepino oznamují další hvězdy světového formátu. Mezi ty nejzářivější přibyl anglický beatboxer Beardyman, dále Pfel & Greem z francouzského seskupení C2C, TREi jako zástupce tvrdého drum and bassu či česká DJka Lucca a kapela Skyline.

headpepino

Beardyman, který je jedním z nejlepších světových umělců svého oboru, ve svých vystoupeních střídá žánry jako drum and bass, dubstep či hip hop a prokládá je komediálními scénkami nebo humornou komunikací s publikem. „Na jeho vystoupení se velice těšíme a ohlasy našich fanoušků věstí, že bude před pódiem fenomenální atmosféra,“ komentuje ředitel festivalu Kamil Rudolf oznámení tohoto umělce.

Urban stage, kde Beardyman vystoupí, letos přivítá i další slavná jména. Pfel & Greem jsou polovina francouzského DJ seskupení C2C, které má takové hity jako Down The Road nebo Happy s D. Martinem. „Tito Francouzi předvádějí za mixem a gramofony neskutečné kousky a jejich djské umění je na nejvyšší možné úrovni. Jsme moc rádi, že se nám taková jména daří dovést k nám do ocelové Ostravy,“ pokračuje Rudolf.

Fanoušci největšího tanečního festivalu v srdci Evropy se dočkali i nově oznámených českých zástupců. V létě se v areálu vysokých pecí a koksoven objeví nejznámější česká DJka Lucca, velmi populární a oblíbená kapela Skyline nebo alternativní skupina Midi Lidi. „Už brzy budeme naše fanoušky informovat i o letošním nabitém doprovodném programu. Čeká je několik zábavních a odpočinkových zón a spousta novinek od těch praktických až po vizuální vylepšení,“ prozrazuje člen organizačního týmu Matyáš Ožana.

Festival Beats for Love Pepino se koná v Ostravě 30.6. – 2.7.2016. Aktuální cena vstupenek je 300 Kč na celý festival a již teď je jasné, že festivalové návštěvníky v ostravských Dolních Vítkovicích čekají hudební zážitky, originální mimo-hudební program a skvělá zábava.

www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb
www.facebook.com/events/1074826752535468 – oficiální událost festivalu na fb

b4l

Zdroj: B4L