Si náš unikát. Odkázali fanúšikovia Márii Čírovej na narodeninovom koncerte.

Speváčka Mária Čírová oslávila narodeniny vo veľkolepom štýle. Pre svojich fanúšikov si v sobotu 24. novembra prichystala v spolupráci s agentúrou Media Central unikátny koncert 3One & 1Only MÁRIA ČÍROVÁ v priestoroch Incheba Expo Arény. Diváci tak zažili nezabudnuteľný večer, pri ktorom sa spolu s Máriou Čírovou smiali, plakali od dojatia a užívali si výnimočné okamihy, za ktoré speváčku odmenili dlhými standing ovations.

„Je to pre mňa nezabudnuteľný zážitok a najkrajší darček, aký som mohla dostať. Pred desiatimi rokmi by mi ani nenapadlo, že budem s 1 800 ľuďmi oslavovať svoje 30. narodeniny a 10 rokov na scéne. Cítila som neuveriteľnú energiu, jednotu na pódiu aj medzi ľuďmi v hľadisku, bolo to jednoducho úžasné. Ďakujem všetkým, rodine, fanúšikom, účinkujúcim, jednoducho všetkým, ktorí sa podieľali na tomto koncerte. Som na vás hrdá,“ povedala nadšená Mária.

Počas slávnostného večera ju sprevádzala jej kapela, mužský sláčikový orchester a tiež spevácky zbor, cimbalovka i jej dvorné vokalistky. Dohromady sa na pódiu prestriedalo až 40 účinkujúcich. Celý koncert bol rozdelený do troch tematických častí, ktorými si Mária v živote prešla – ľudová, gospelová a popová, a každú predeľovali videá s odpoveďami na otázky fanúšikov. Divákov tak previedli celou kariérou Márie Čírovej, pri ktorej sa predstavila v troch rôznych stylingoch.

Hosťami úvodnej sekvencie bolo ľudové zoskupenie Fidlikanti, pri ktorom sa predviedla spolu so svojimi vokalistkami v nádhernom outfite od návrhárky Jaroslavy Wurl Kocanovej. Počas druhej časti odzneli najznámejšie a najobľúbenejšie gospelové skladby a záverečná, popová časť, bola venovaná jej najväčším hitom, ktoré odspievala a odohrala na klavíri v ružových šatách z módneho domu Hellenski.

Fanúšikovia si tak mohli spolu s Máriou zaspievať piesne ako Na dosah, Osudová láska, Bez obáv, Búrka, Ľadová doba a mnohé ďalšie. Azda najosobnejšou skladbou, akú Mária zahrala, je pieseň Chýbaš z roku 2013, ktorú adresovala svojmu zosnulému dedkovi. Pri skladbe Unikát ju fanúšikovia prekvapili, keď nad hlavy zdvihli papierové odkazy s textom: „Si náš #unikát“ či nakreslené srdcia. Po nej ju však čakalo oveľa väčšie prekvapenie, keď jej všetci účinkujúci začali spievať pieseň Happy Birthday a priniesli jej 3-poschodovú kvetinovú tortu z ruží, ktorú dostala ako darček od svojho manžela Maroša Kachúta. Ako prídavky koncertu odzneli skladby Slobodná pri ktorej už stála celá Incheba a emotívna Natural Woman od Arethy Franklin, ktorú následne venovala svojmu manželovi a manažérovi v jednej osobe. Mária Čírová svojou gala šou darovala darček nielen sebe, ale hlavne divákom. Právom patrí medzi unikáty našej hudobnej scény.

Mária Čírová je uznávaná slovenská speváčka, skladateľka a klaviristka. Už v detstve vyhrávala súťaže v ľudovom speve, v roku 2008 sa stala víťazkou 8. ročníka súťaže Coca Cola Popstar, o rok neskôr získala Zlatého slávika v kategórii Objav roka a v roku 2018 cenu OTO za rok 2017 v kategórii speváčka roka. Medzi jej najväčšie hity patria Búrka, Unikát, Chýbaš, Bez obáv, Padám a mnohé ďalšie. Za svoju 10-ročnú kariéru vydala štyri albumy, a to Búrka 2008, Na dosah 2011, Vianočný album a #2017.

Viac info:   www.mariacirova.sk  | www.facebook.com/mariacirovawww.instagram.com/mariacirova

Zdroj: Media Central