Mária Čírová vypredala Istropolis za pár dní.

Rok 2018 je pre Máriu Čírovú absolútnym vrcholom jej doterajšej kariéry. Úvod tohto roka odštartovala slávnostným okamihom – ziskom prestížneho ocenenia OTO v kategórii Speváčka roka.

Záver roka taktiež absolvuje vo veľkom štýle –  galakoncertom 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ, na ktorom oslávi už 24. novembra spoločne so svojimi fanúšikmi 10 rokov na hudobnej scéne a zároveň aj svoje 30. narodeniny. Vstupenky sú v predaji v sieti  Predpredaj.sk: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3one-1only-maria-cirova-2018-11-24/

 Koncert sa pre veľký záujem „sťahuje“ z Istropolisu do Incheby

Veľkolepá gala šou 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ sa mala pôvodne konať v bratislavskom Istropolise na Trnavskom mýte. Vstupenky sa, však takmer okamžite vypredali, preto sa koncert napokon presúva do Incheba Expo Arény. „Neskutočne si vážim, že o vstupenky na tento koncert je taký veľký záujem. Predsa len, ide o špeciálny večer, na ktorého príprave sme pracovali počas celého roka,“ hovorí Mária na margo vypredaného Istropolisu. „Keďže Istropolis sa vypredal rekordne rýchlo a neustále sa nám ozývali ďalší priatelia, že sa im vstupenky neušli, rozhodli sme sa koncert presunúť do väčších priestorov. Veľmi sa teším na všetkých, ktorí si moju unikátnu oslavu nenechajú ujsť. Bude pre mňa zároveň aj poďakovaním mojim fanúšikom,“ dodáva slovenská diva.

Koncert rozdelený na 3 časti a 40 účinkujúcich na jednom pódiu

Máriu bude počas slávnostného večera sprevádzať jej kapela, sláčikový orchester a tiež spevácky zbor, cimbalovka i vokalisti. Dohromady sa na pódiu prestrieda až 40 účinkujúcich.

Koncert bude rozdelený do troch tematických častí, ktoré fanúšikov chronologicky prevedú celou Máriinou speváckou kariérou. Každá tematická časť sa bude venovať inej fáze môjho života a kariéry,“ vysvetľuje Mária. „Začneme ľudovou hudbou, potom sa presunieme ku gospelu a napokon sa dostaneme k popovej ére.“ Hosťami úvodnej sekvencie koncertu bude ľudové zoskupenie Fidlikanti. Počas druhej časti koncertu zaznejú najznámejšie a najobľúbenejšie gospelové skladby a záverečná popová sekvencia večera prinesie Máriine najúspešnejšie piesne a najväčšie hity.

 Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na nezabudnuteľný hudobný, ale aj vizuálny zážitok. Mária sa totiž počas večera predstaví nielen v troch hudobných polohách ale tiež v troch rôznych stylingoch od rôznych slovenských návrhárov. „O šaty k úvodnej – ľudovej časti koncertu sa postará Jaroslava Wurl Kocanová. Ostatné mená si zatiaľ nechávam ako prekvapenie…“ dodáva Mária.

Špeciálne narodeninové prekvapenia

Zaujímavosťou je, že Mária počas večera nebude len spievať. Pre fanúšikov si pripravila aj špeciálne narodeninové prekvapenie – pri príležitosti svojich 30. narodenín, ktoré oslávi 20. novembra, teda 4 dni pred koncertom, bude počas koncertu odpovedať na 30 otázok od fanúšikov v pripravených videách.

Presne v deň svojich 30. narodenín, 20. novembra Mária predstaví ďalšie narodeninové prekvapenie – nový videoklip k piesni Dokonalý svet, ktorú vydala na svojom poslednom štúdiovom albume #2017.

Mária Čírová je uznávaná slovenská speváčka, skladateľka a klaviristka. V roku 2008 sa stala víťazkou 8.ročníka súťaže Coca Cola Popstar, o rok neskôr získala Zlatého slávika v kategórii Objav roka a v roku 2018 cenu OTO za rok 2017 v kategórii speváčka roka. Medzi jej najväčšie hity patria Búrka, Unikát, Chýbaš, Bez obáv, Strácam a mnohé ďalšie. Za svoju 10-ročnú kariéru vydala štyri albumy, a to Búrka 2008, Na dosah 2011, Vianočný album a #2017.

Zdroj: SOUL FOR SHOW