SHEEXY BOAT 2015: Talent Several Definitions z labelu Dyinamic vystúpi hneď 2x v ČR!

Na labelu Dyinamic, jehož produkci řídí jedna z ikon současnosti, Dj a producent Solomun, vyšel na začátku července nový release s názvem Everyday, jehož autorem je švýcarský talent Several Definitions, který vystoupí 1.8. v Praze a to hned na dvou souvisejících akcích.

Tento mladík, hrající od šesti let na bicí, prošel v mládí hip-hop kulturou, kde ho sice bavilo scratchování, ale zajímal se více o rychlejší a chytlavější beaty v house music. Svůj první track vydal již v 18 letech, kdy se pohyboval na pomezí house a elektra. Během následujících let vydal několik skladeb na různorodých labelech, přičemž čím dál více inklinoval k deepovějším zvukům a čistějším melodiím.

SD

V roce 2014 se definitivně hudebně našel v novodobém deep-techno soundu, který ho vynesl na povrch. Nejen díky tomu vydává své skladby na prestižních labelech jako Still Vor Talent a Knee Deep in Sound, se kterými jsou spojena jména jako Hot Since 82, Oliver Koletzki a další.

Svou premiéru v ČR bude mít 1.8. hned na dvou souvisejících akcích, a to na legendární Sheexy Boat party, která je již vyprodána, ale také na Sheexy Boat afterparty, která proběhne taktéž 1.8. od 22:00 v Chapeau Rouge.

Jeho zmiňovaný singl se dostal v červencové hitparádě Beatport deep house mezi top 30 skladeb, což mu přineslo skvělý úspěch. Navíc ještě předtím v červnu mu vyšel také na Beatportu jeho chart, který si můžete poslechnout zde: https://pro.beatport.com/chart/several-definitions-june-charts/353691

Nenechte si tedy utéci tuto příležitost pobavit se na nový, dynamický a směr určující zvuk, který na vás čeká 1.8. na Sheexy Boat a v Chapeau Rouge.

more info: https://www.facebook.com/events/700361676756902/
Several Definitions FB: https://www.facebook.com/SeveralDefinitions
Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz.dj
Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

SHEEXY BOAT 2015 (Dance with us since 2007)
1.8.2015 – 12.00 (Loď Czech Boat)
Several Definitions (Diynamic / Stil Vor Talent, CH)
Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements)
Slater (Tribal Vision Records)
Manio (Delite)
Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)
vstup v předprodeji na loď: 300,- Kč
vstup na afterpárty v Chapeau: 80,- Kč

LETÁK SHEEXY_BOAT_2015

Zdroj: Sheexy Boat