Seta label: V i v i d – Plastic People EP!

Vo svete poprepájanom neviditeľnýminitkami už dnes nie je problém presadiť sa aj z toho najzapadlejšieho kúta zemegule na jej druhom konci. To je prípadmládenca menom Hassan Malik, ktorý žije a pôsobí v ďalekomPakistane. Pre dja a producenta elektronickej hudby to určite nie jepráve zem zasľúbená.

Napriek zrejmým a pre nás aj mnohým neviditeľným prekážkam a obmedzeniam sa od roku 2002, keď sa po prvý krát stretol s tanečnou hudbou, dokázal vypracovať až na úroveň na ktorej sme ho zastihli aj my v Seta. Po labeloch z krajín po celom svete tak jeho Plastic People EP pod jeho umeleckým menom V i v i d vychádza na našu veľkú radosť aj u nás.
 

Dva jeho vlastné tracky využívajújednoduché aranžmány elektrického piána a sláčikov na navodenie emotívnej, loungeovej atmosféry. Release obsahuje aj tanečnejší remix titulného „Taste The Wine“ od Philipa Arrudu. Feedback a support mu už krátko po vydaní dávajú také mená ako DaFunk, Dirty Culture, Evren Ulusoy, Guido Nemola, Soul Minority, Nick Warren, Anderson Noise, Magda a iní. Každým ďalším releasom sa tak môžete aj osobne presvedčiť, že scouting a výber kvalitného materiálu majú v Seta label v malíčku.

Plastic People EP je dostupné aj na Beatporte > https://j.mp/SET061
 

tracklist:
V i v i d – Taste The Wine (Original Mix)
V i v i d – Show Me your Own Self (Original Mix)
V i v i d – Taste The Wine (Philip Arruda Remix)
Released by: SETA
Release/catalogue number: SET061
Release date: Jun 9, 2011

Seta

Zdroj: Southboy
Publikoval: Redakcia GREGI.NET